Prisjakt
  • Ecco

    (25)

  • se
1.3Dålig
4 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
R
Robin
1 omdöme
Usel3 månader sedan

Har på kort tid fått uppleva som många andra att sulorna faller isär. 3 par har fått kastas på 3-4 månader! Vad är det för skit ni säljer Ecco? Med de priser ni har på skorna borde de väl hålla typ en livslängd! Det blir inga mer Ecco skor! Skäms!

Gästanvändare
UselRedigerades 8 månader sedan

Jag har handlat i tre års tid Ecco sandaler. Tidigare år har jag påtalat att sulan luktar förfärligt illa efter bara några timmars användning. Vid årets köp är det likadant Usch,,0799662855

e
e8mikael
1 omdöme
Usel10 månader sedan

Extremt dåliga sulor i deras skor. De har i princip vittrat sönder och trillar i bitar efter väldigt lite användning. Skorna är förvarade i garderob i rumstemperatur och använda 3-4ggr per år men trots det höll de inte länge. Rent skräp!

Gästanvändare
UselRedigerades 10 månader sedan

Sämsta skor jag någonsin har köpt

Gästanvändare
Uselett år sedan

Kvaliten har försämrats för Ecco. Sulan löste upp sig men ecco svarar att dom endast ersätter köp på deras egen platform. Svårt att förstå varför kvitto till butiken man köpt behövs för tillverkningsfel. Ecco rycker på axlarna och tycker det inte är något man är villig att erbjuda kompensation för, t.ex. rabatt vid nästa köp som nu inte blir av.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Har köpt 4 par Ecco skor senaste året. Första paret användes i 5 månader sedan sprack sulan undertill på båda skorna. Ett par Gortex skor användes i 5 mån sedan gick sömmen upp på utsidan av båda skorna. Ett par sandaler har använts i 1,5 månad sedan går spricker skinnet på remmarna på båda sandalerna. Det sista paret har jag inte använt så mkt så svårt att veta om de håller. Urusel kvalité för väldigt dyra skor och sandaler. Butiken i Malmö på GA torg är inte trevliga och klandrar skornas dåliga kvalité på användaren. Katastrof.

L
LarsRon
5 omdömen
Usel2 år sedan

Jag har köpt Ecco skor och sandaler i närmre 40 år och det har varit jättebra skor och hållbara. På senare tid har kvaliteten drastiskt fallit. Sandaler som jag köpte förra sommaren håller redan på att falla sönder. Som många skriver, sulorna är usla. De faller i bitar... Jag har varit en trogen kund men nu är det dags att byta märke på sandaler och skor.

Gästanvändare
Dålig2 år sedan

Har varigt trogen detta märke under många år. Dessvärre så tycker inte jav att det är samma kvalitetskänsla på deras skor numer. Sandalerna är fortfarande OK,men inte deras skor. Tycker att det är tråkigt att ett såpass välrenomerat företag ( som mer eller mindre har varigt synomymt med premium) att företaget låter sig sjunka såpass lågt. Feletet är att företaget har övergivit den traditionella garvningstekniken på lädret ( med hederlig krom och flourbaserad smorning). Istället satsat på någonsorts miljösnällare alt- som garanterat inte är vattentätt= fungerar i praktiken. Det som händer med all eco- garvning är att denna garanterat inte är resistent mot vanligt vägsalt- än mindre att tvätta detta med vanlig sadeltvål. Så nae,om Du vill ha vattentäta( långlivade skor), så skulle jag helre ge rådet att köpa hederliga arbetsskor ( typ jodphurs)/ som finns i välsorterade ridsportsbutiker.

Gästanvändare
OK2 år sedan

Brukar köpa deras sandaler, men det gor nog bli slut på det nu. Sandalerna är väldigt tåliga, men de utvecklar av någon anledning en sandpapperskvalitet i innersulan vilket gör dem obrukbara efter ett par år. Frustrerande anledning att behöva slänga ett par till synes perfekta skor. Vinterskorna är dock inte tåliga, gick över till sketchers.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Translation: After buying ECCO almost exclusively for the last 30 years, I have joined the boycott protesting that the owning family believes it is good for their private economy to have Ukrainian blood on their hands. Good news, I have now found a brand of shoes just as comfortable - JOYA. Not cheap but no blood either. Jag har så gott som bara köpt ECCO skor de sista 30 åren, men det är slut nu sedan ägarfamiljen beslutat att det är bra för privatekonomin att ha Ukrainskt blod på händerna. Den goda nyheten är att jag nu har funnit ett märke som gör minst lika bekväma skor - JOYA. Inte billiga, men fria från blod.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Boozt Fashion AB

Organisationsnr: 556710-4699