Prisjakt

Gelmax

Medlem sen 2005-10-26
129
Bidrag
39
Hjälpsamröster
Remington Pro Sleek & Curl S6505
Full Star 1
1
(1)
321 kr
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Ok, skall börja med att nämna att det inte är jag som använder denna (funkar inte riktigt på mitt ca 4 cm långa hår)... Nåväl, gav den som julklapp till sambon och både hon och jag har testat (både på henne och på dottern) och det är hopplöst svårt att få till några som helst lockar med denna tång (och ja... vi tittade på flera instruktionsvideos och gjorde exakt likadant). Den går under namnet Sleek & Curl men stryk "& Curl". Som platt-tång är den helt ok men skall du göra lockar: KÖP EN ANNAN!

WL Toys V262 Ufo RTF
Full Star 1
5
(2)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Enkel drönare som är perfekt för nybörjaren... Köpte den på Hobbex för löjliga 399:- och är otroligt nöjd med den. Lite synd att landningsstället är så lågt att det är svårt att få plats med en bättre kamera på undersidan. Det finns dock fästen för annat landningsställ så jag tillverkade ett eget av två gamla trådgalgar och lite silvertejp och det funkar perfekt!

Denver ACT-1301
Full Star 1
3.3
(3)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Hmm... vad skall man säga... man får vad man betalar för! Detta är en mycket enkel "actionkamera" med tveksam bildkvalitet. Tillbehören känns mer rejäla än kameran i sig. Fick den i present och hade lite svårt att hitta vettiga användningsområden för den tills jag köpte en billig men ganska stor drönare (som det inte följde med en kamera till). Eftersom kameran är lätt (48g) så har drönaren inga problem att köra runt med den fäst på undersidan och om jag nu skulle krascha och kameran går sönder... tja då har jag inte förlorat så mycket!

Fitbit Flex
Full Star 1
3.1
(16)
24 kr
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har avverkat 2 st... Jag gillade verkligen Fitbit Flex men den första dog (eller snarare vägrade ladda sig) efter ca 6 månader... (Fitbit hade dock en GRYM service och skickade mig en ny direkt). Nummer 2 höll i ca 1 år innan den också gav upp... + Batteritiden är ok + De små dioderna som gör att man kan få en uppfattning om hur många steg man tagit. + Liten och smidig + Stilren design + Den tappade inte parningen til datorn någon gång (min Jawbone up3 tappar ca 1 gång per vecka) - Väldig udda laddkabel - Armbandet går sönder efter ett tag eftersom man måste plocka ut själva mätaren för att ladda den - Tveksam kvalitet... tyvärr!

Sony Xperia Tablet Z3 Compact SGP611
Full Star 1
4.9
(22)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Hmm, köpte 2 st för en vecka sedan... Jag hade ganska udda krav och Z3 Tablet Compact var den enda som uppfyllde kraven. Är mycket nöjd med maskinerna: + Tunn och smidig + Rätt storlek (man kan ligga i sängen och nå hela skärmen med tummarna (funkar inte med 10''-plattor) + Bra skärm med härlig färgåtergivning + Bra batteritid + Finns dockningsstation till så att man inte behöver fippla med sladd eller sladdlucka utan bara ställer den på laddning + Micro SDHC-kortplats Köpte dem som ersättare till två Nexus7-plattor och oj vilken skillnad det är... Det enda som faktiskt var bättre på Nexus-plattorna var att skärmen hade bättre svärta vid hög betrakningsvinkel (rakt frammifrån har dock Sonyn bättre svärta)

Ontech GSM 9035
Full Star 1
5
(1)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Smart liten maskin att ha t.ex. i sommarstugan. Larmar när strömmen går eller när temperaturen sjunker under en given temperatur. Man kan lägga in flera telefonnummer som den skickar varningen till. Kommunicerar med sms, man man kan använda app som "snyggar till" och förenklar kommunikationen. Går att komplettera med massor av enheter för att fjärrstyrs belysning och larm men även som "ensam" enhet är den mycket användbar.

Sony BM10
Full Star 1
4.4
(24)
G
Gelmax
129 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Är tyvärr ytterligare en i raden av personer som verkar ha fått ett måndagsexemplar... Har testat att paira med två olika iPhones, två Samsung-telefoner och en hp-dator... det funkar inte :-( Samtliga enheter hittar BM10 (som blinkar med sitt blå sken) men ingen lyckas koppla upp sig mot den (felmeddelanden av typen: "Det tog för lång tid att ansluta...", "Det blev fel i anslutningen, försök igen..."... etc är resultatet av varje försök att parkoppla)! Trist!

Apple iPhone 6 Plus 1GB RAM 64GB
Full Star 1
4.5
(33)
9 465 kr
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har testat denna maskin i ett par månader nu... - Lite otymplig (fast det känner man ju till när man köper den) - Har iOs (fast det känner man ju till när man köper den) - Dyr (fast det är en tjänstetelefon, dvs det var inte jag som betalade) + Underbar batteritid! Efter att ha levt med ett stort antal olika smartphones under de senaste 5-6 åren har jag äntligen en telefon som överlever att användas hela fredagen, ligga oladdad över helgen och ändå vara redo att möta måndagens utmaningar! + Trevlig, skarp skärm, snabb, stabil, bra kamera, osv... blablabla (dvs allt som alla andra premium-telefoner också har)... det är batteriet som sticker ut i mängden!

Lian Li EX-23N
Full Star 1
4.5
(4)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Snyggt, rejält och gör vad det skall... har haft ett i 5 år men nu är det dags att byta fläkt (givet att den snurrat ca 4 miljarder varv under dessa år så är det ok att den ger upp...) Synd att man inte kan ta ut och göra rent filtret framifrån... jag måste mecka runt ganska mycker i datorn för att få ut filtret...

Asus PB278Q 27" QHD
Full Star 1
4.4
(23)
G
Gelmax
129 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Gillar denna skarpt! + Inget anti-glare som stör + Upplösningen är mycket trevlig, gick från 27'' 1920 x 1080 och det är en enorm skillnad.., köp inte 27'' 1920 x 1080, det är för grovkornigt + Bra ergonomiska möjligheter + Överlag en mycket trevlig bild som gemene man kommer att vara mycket nöjd med! - Trodde att svärtan skulle vara något bättre men PLS-skärmar är inte direkt kända för hur bra svärta de kan leverera... Inte direkt en nackdel för denna skärm men tänk på att den högre upplösningen drar mycket kraft från ditt grafikkort så vill du spela och nyttja den högre upplösningen samtidigt som du vill behålla det flyt du haft på en skärm med lägre upplösing så behöver du uppgradera ditt grafikkort!