Prisjakt

Fjafen

Medlem sen 2007-06-11
18
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Nordic Nest
Utmärkt
(393)
F
Fjafen
18 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabb leverans och smidig beställning!

Neato Robotics Botvac D7 Connected
Full Star 1
3.3
(81)
F
Fjafen
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Första robotdammsugaren jag testat och jag är helsåld! Väldigt smidigt att ansluta och komma igång via appen, även om det tog en liten stund innan den ville hitta dammsugaren första gången. Är riktigt imponerad över hur väl den skapar en karta över hemmet, som sedan kan användas för att städa per rum/zon. Städningen i sig gör den ett strålande jobb på, hemmet känns riktigt fräscht efteråt. Vi har katt så det hamnar kattsand och katthår lite överallt. Gillar att den är lite aggressiv och "empatilös", den bara kör på trots att den ev. river ner saker via sladdar :-) Så det gäller att ställa undan lampor, sladdar m.m. så att den inte fångar upp dessa. Drar av en stjärna då det (ännu?) inte går att markera flera rum/zoner vid zonstädning, vilket är trist om man t.ex. vill köra den i endast kök och badrum. Det är också lite meckigt att rengöra filtret, vad jag förstår måste man köpa ett nytt var 1-2 månad vilket känns omständigt.

Tefal AccessSteam DT7000
Full Star 1
3.2
(15)
473 kr
F
Fjafen
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har varit väldigt sugen att testa en sån här produkt länge nu, i hopp om att kunna slippa böket med strykjärnet, men är inte helt imponerad av resultatet. Det går väldigt snabbt att starta igång den samt att få ett hyfsat resultat på kort tid. Det blir dock inte alls i närheten lika bra som med mitt strykjärn. Alla kanter blir helt omöjliga att stryka då man inte har något att "stödja" plagget mot, t.ex. kanterna på en skjorta. Vattenbehållaren rymmer inte så mycket heller så man måste fylla på ofta om man har en del att stryka. Den största fördelen med produkten är att slippa ta fram strykbrädan, men vill man ha ett slätt resultat så är den inget att rekommendera.

OBH Nordica Skin Respect
Full Star 1
3.9
(9)
F
Fjafen
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har testat denna gratis nu i några veckor. Har tidigare haft en Braun SilkEpil som jag varit väldigt nöjd med men som gett upp efter cirka 3-4 års användning. Mitt första intryck av denna var att tillbehören kändes väldigt plastiga, samt att själva epilatorn var ganska 'glatt', den hade inte så mycket greppyta. Har använt den mestadels utanför duschen men också testat i duschen en gång. Vanlig "torr" epilering fungerade precis som min tidigare epilator, den gör sitt jobb helt enkelt. Jag använder bara epileringsfunktionen på benen, på övriga ställen brukar jag använda rakhuvudet. I duschen däremot gick det inget vidare, det är inte heller någon funktion jag ser som särskilt önskvärd. Håren är ju alldeles blöta och fastnar bara i epilatorn och de följde heller inte med i maskinen majoriteten av tiden. Resultatet blev bara att jag stod i duschen väldigt länge och höll på men att jag fick ett väldigt dåligt resultat. Ser inte riktigt vinsten i att använda den på så sätt. Den låter rätt mycket, lite mer än min gamla epilator, men det hade jag också förväntat mig. I övrigt fungerar den bra, med priset i åtanke så är det väl helt OK.

OBH Nordica HN6568S0 Quick Chef
Full Star 1
4.1
(7)
1 249 kr
F
Fjafen
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Har fått testa denna mixer gratis i 4 veckor, var nyfiken att testa den då min nuvarande stavmixer börjar gå sönder och har väldigt dålig kvalitet. Hade inga egentliga förväntningar innan men vet att OBH Nordica brukar göra bra produkter sedan innan. Använde främst mixern till soppor och smoothies men även till att hacka lök, tycker att det senare var riktigt smidigt och något jag inte testat innan. Det tog bara några sekunder att få finhackad lök, ett steg i matlagningen som jag annars tycker är tråkigt och tidskrävande. Själva mixern var väldigt lättanvänd och enkel att rengöra, det var trevligt att kunna öka på styrkan med hjälp av reglaget. Upplevde inga problem att mixa något. Däremot tycker jag att tillbehören kändes lite plastiga, vill helst undvika plast så långt det går i mitt hem.

Bose SoundWear Companion Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.6
(20)
1 790 kr
F
Fjafen
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Teoretiskt coola funktioner som tyvärr inte fungerade lika bra i praktiken. Jag såg fram emot att kunna använda dessa på jobbet men tyvärr störde jag andra då de hörde musiken även på låg volym. Ljudet i sig höll hög kvalitet men jag har tyvärr inte hittat något bra användningsområde för dem. Förhoppningsvis går tekniken framåt i framtida versioner med att kunna isolera ljudet bättre men just nu känns denna modell inte prisvärd.

Softskin Scandinavia
F
Fjafen
18 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Anna som driver sidan är otroligt noggrann med vilka produkter som läggs upp. Det räcker inte med att produkten är märkt som "ekologisk" utan hon ser över samtliga ingredienser och håller sig uppdaterad med de senaste nyheterna kring dessa. Har fått jättebra hjälp och support när jag haft funderingar kring produkter, helnöjd med denna sida :)

OBH Nordica 5193 Björn Axén Tools Excellent Pro
Full Star 1
4.3
(12)
F
Fjafen
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har bara använt billigare hårföner innan så denna var verkligen ett uppköp. Den låter inte alls lika mycket som min förra hårfön och är mycket lättare. Luften blev inte lika varm heller vilket kändes konstigt först men kändes samtidigt skonsammare för håret. Gick väldigt fort att föna mitt hår trots att jag har väldigt långt och tjockt hår. Det enda minus jag hittat hittills är att munstyckena är lite krångliga att få på, samt att den var ganska dyr.

Livekort.se
Bra
(500+)
F
Fjafen
18 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Smidigt och snabbt. Skönt att slippa logga in för att slutföra köpet. Hade koden inom ett par minuter.

Livekort.se
Bra
(500+)
F
Fjafen
18 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Smidigt och snabbt. Skönt att slippa logga in för att slutföra köpet. Hade koden inom ett par minuter.