Prisjakt

aeroild

Medlem sen 2020-05-18
4
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Cykelkraft
Dålig
(500+)
a
aeroild
4 omdömen
Usel7 månader sedan

VARNING! Cykelkraft vilseleder och lurar sina kunder: 1. Leveranstiderna är felaktiga: "Min cykel" hade en leveranstid på 3 - 5 dagar. Efter över 5 veckor säger dom till mig att dom inte kan leverera cykeln och vill sälja andra cyklar till mig från andra märken. 2. Cykelkraft använder dina pengar som gratis lån: På hemsidan skriver Cykelkraft att dom bara reserverar pengar på ditt kort, men i själva verket drar dom direkt pengar från ditt kort. Du förlorar ränteintäkter, dom tjänar ränteintäkter. 3. Cykelkraft informerar inte sina kunder om förseningar: På hemsidan hävdar Cykelkraft att dom informerar om det blir förseningar. Fel! Du måste hela tiden begära information om status. Cykelkraft anstränger sig inte för att hålla kunden uppdaterad. Gör dig själv och ditt lokala näringsliv en tjänst och köp cykeln från en lokal återförsäljare. Då har du också sinnesro i fall din cykel skulle behöva service. Cykelkraft ger ingen trygghet.

Lumen Daylight
a
aeroild
4 omdömen
Dåligett år sedan

Det tog 12 dagar att leverera en vara som fanns i lager. Jättesegt!

Woods M10G
Full Star 1
3
(4)
1 500 kr
a
aeroild
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Extremt dålig kvalitet. Den fungerade ett drygt år innan den blev väldigt varm och nu hävdar den att luftfuktigheten alltid är under 30% och därför avfuktar den ingenting alls.

Jabra Elite 3 Wireless In-ear
Full Star 1
3.1
(16)
490 kr
a
aeroild
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köp inte dom här om du vill använda earbudsen tillsamans med en smartklocka! Jag köpte dom här för att använda dom med min smartklocka när jag springer. När smartklockan sitter på vänster handled är det massor av dropouts i ljuden i både vänster och höger earbud. När klockan sitter på höger handled fungerar ljudet okej. Men vem vill ha klockan på höger handled?