Prisjakt

ashystyle

Medlem sen 2008-12-04
136
Bidrag
62
Hjälpsamröster
Lenovo ThinkPad X1 Extreme 20MF000XMX
Full Star 1
5
(1)
a
ashystyle
136 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

+ Stark processor i klass med stationära datorers processorer + 4k touchskärm som är väldigt ljusstark + 32GB ram + 1TB Nvme SSD + Endast 1.8 KG + Dedikerad grafikkort

Lenovo IdeaPad 510S-13 80V0002FMX
Full Star 1
4
(2)
a
ashystyle
136 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Simple och enkel laptop, presterar bra och har helt ok kylningsförmåga. Bra med anslutningar.

OnePlus Bullets Z Wireless
Full Star 1
3.8
(8)
489 kr
a
ashystyle
136 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

+ Snygga, bra passform och robust konstruktion + Ljudet är klart godkänt + Väldigt bra batteritid + Sticker inte ut från örat vilket gör att man kan cykla med de och inte höra vindbruset som man får med många andra hörlurar + Bra magnet som håller ihop lurarna när de hänger runt halsen plus att de stänger av sig när de går ihop av magneten + För vardaglig bruk är det absolut en av de bättre hörlurarna jag använt - Inte så diskant eller bas-tunga. (Som PowerBeats3/4 eller true wireless varianten) - Vore bättre om de inte hade igång liten LED-lampa när de är i drift som blinkar då och då

LG 27GP83B 27"
Full Star 1
2
(1)
a
ashystyle
136 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Första skärmen dog efter 2 månader. Skickade in på service. Andra skärmen klarar inte mer än 120hz. + Bra färger + Smala kanter + Bra ljusstyrka, håller min mellan 10-70 baserad på omgivningsljus och uppgift - 120hz endast - Blöder som alla andra IPS paneler. Men inte så mycket som de gamla TN panelerna. - HDR fungerar inte, obefintligt support från LG. - Nätaggregatet är utanför själva skärmen. En rätt klumpig adapter dvs inte en vanlig C13 kontakt.

Harman Kardon Go + Play Mini Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4
(1)
2 990 kr
a
ashystyle
136 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Varje gång man kopplar upp med Samsung luren, kopplar den till röst/samtal läge även om man spelar upp musik. Då låter det som att diskanten kommer gå sönder när som. Kopplar man ner o testar ansluta igen fungerar det. När man väl har fått den att fungera låter det som en ganska platt kurva. Basen täcker inte de lägsta frekvenserna och i vissa hiphoplåtar låter det inte bra. Djup bas men klart godkänt i klassen. Hade önskat att man fick en liten väska till den samt att basen täckte även de lägsta frekvenserna. När den går på batteri får man inte ut 100% av basen. + Snygg design och praktisk handtag. Bärbart nog att ta med på resor + Prisvärd! För 1490:- har den inga konkurrenter! + Låter väldigt bra. Kanske klassledande! + Möjlighet att par koppla med en annan Go + Play och det låter dubbelt så bra! + Att ha auktoriserad reparationsfirma (sttmedia) som säljer reservdelar såsom batteri mm - Låter lite lägre när man kör på batteri - Längre batteritid hade varit önskvärd! - När par kopplade spelar båda stereo. Hade önskar att man fick ställa in att ena spelar H och den andra V. - Hade velat ha en dedikerad app med eq etc För återställning av enheten gör såhär: Se till att högtalaren är påslagen. Tryck och håll nere Volym + och Play/Paus knappen samtidigt till alla lampor lyser. Din enhet är nu återställd.

LG 27GL83A 27" Gaming QHD IPS
Full Star 1
4.6
(16)
a
ashystyle
136 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köpte två st av denna modell + Rätt låg black light bleed. Man ser det väldigt lite. Mycket bättre än Lenovo G27q-20 27" Gaming QHD IPS, https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5645051 + Enkel att ställa in allt med hjälp av en skärmens enda joy stick liknande knapp + Bra färger som en IPS ska ha - Skiftar man mellan spel och skrivbordet och tillbaka till spelet får man bara 60hz - Stor klumpig laddare då de inte fått plats för strömförsörjningen i själva skärmen - Produktionskvalitén eller QC är kanske inte det bästa? Ena skärmen dog efter 1 mån, den började visa massa linjer i rosa färger över hela skärmen Hade det inte varit för nackdelarna nämnda så hade den fått 8/10

Elgiganten
Bra
(500+)
a
ashystyle
136 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Lagersaldot stämmer verkligen inte. På plats är personalen inte alls intresserade av att hjälpa till och lösa situationen. Jag köper det jag ska ha någon annan stans! Och Sofia, don't even bother! ____________________ Order 2021-11-19 Köper TV för 10k och leveransen är "gratis" men första gratisleveransen är 29e November om en och en halv vecka från och med idag. Det är ett skämt! Jag kan få den tidigare men då måste jag betala 400-500:- för frakten. Ni vet hur man ska lura kunderna.

Supra Headphones Nitro-X2 Wireless In-ear
Full Star 1
3.4
(9)
1 286 kr
a
ashystyle
136 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Hade denna och jämförde den främst med ett par PowerBeats3 Wireless. Nitro lät sämre på alla sätt och vis förutom att de spelade högre, vilket i sig inte var en fördel. Fastän jag gillar att lyssna högt kändes det obekvämt och jag tröttnade efter en kort stund. + Batteritiden var godkänt. 8+ timmar. + Bra med magneter så att lurarna sitter ihop när de hänger runt halsen - Ljudet låter som om lurarna kostade 100:- (Jag hade spelat in de också) - Kvavt ljud och basfattigt om man verkligen inte tryckte in lurarna vilket var obekvämt - Vid telefon/Teams samtal fick jag höra att jag lät väldigt burkig (Inomhus) - Blinkande blå diod som var väldigt irriterande! - Talande röst (engelska med Kinesisk uttal) varje gång man startade, kopplade och par kopplade osv. Sänkte upplevelsen rejält och jag trodde att jag fått ett fake exemplar från Wish - Kort sladd och ej genomtänkbar design med knapparna, ej användarvänlig - Medium plupparna fyllde inte ljudgången i örat och stora plupparna vart obekväma Rekommenderar inte dessa då det finns väldigt mycket bättre lurar som har bättre ljud, ljudupptagning (mikrofon) och användarupplevelse.

Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless
Full Star 1
3
(24)
a
ashystyle
136 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

+ Låter väldigt bra. Man kan "justera" basen beroende hur hårt man sätter de i öronen (klassiska in-ear tricket) + Bra batteritid i klassen. 8+ timmar! + Automatisk avstängning när man slagit av blåtanden på mobilen. - Sladden är för kort och kommer inte under käkbenet riktigt utan hänger bakom huvudet vilket gör att sladden tar slut när man vrider på huvudet. - Inga magneter för att de ska kunna hänga tät ihop när man inte har de i örat. Uppdatering: Sänker betyget från 7 till 4 då de dog precis efter att garantin på 1 år gick ut. Antar att de inte är tillräckligt vattentäta/svett-tåliga. Fick pengarna tillbaka när jag reklamerade de.

Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
a
ashystyle
136 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Beställde ett klockbatteri och fick det dagen efter. 30 spänn för ett litet batteri. Kunde ha varit billigare.