Prisjakt

stabbe

Medlem sen 2004-02-09
171
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Sudio Tolv Wireless In-ear
Full Star 1
3.6
(78)
429 kr
s
stabbe
171 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Tänkte ersätta mitt trådade handsfree men micen är usel. Har använt 2 fodral varav båda har gått "sönder". Har ett fodral från 2019 och dessa har nu slutat ta laddning. Supportens svar på detta kan ni läsa nedan. ---------------------------------- Svar från Sudio support angående batteriet i fodralet: Detta är inte ett tillverkningsfel utan snarare något som kommer upp efter att ha använt produkten under en längre tid. Om detta är paret som du köpte i 2019 då finns det tyvärr en chans att det är anledningen till varför fodralet inte funkar ännu mer. ---------------------------------- De räknar alltså kallt med att produkten inte ska hålla mer än 3 år. Ljudet har ändå varit helt OK, även passformen är okej.

Ginos.se
s
stabbe
171 omdömen
Usel3 år sedan

Detta företag fortsätter att skicka reklam SMS till mig varje vecka fastän jag optar-ut efter varje gång. För jäkla störande och får mig att aldrig vilja handla hos detta företag.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
s
stabbe
171 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Jag väljer "Leverans imorgon" enligt de fraktalternativ som finns. Men detta stämmer inte, för jag måste enligt kundsupporten även läsa på ett annat ställe där de står andra villkor som måste uppfyllas för att få "leverans imorgon". Totalt värdelös kundsupport som heller inte har någon förståelse för att jag som kund tar fasta på det som står när jag väljer leveransalternativ. Men denna personen lovar ändå att varan kommer dagen efter, inga problem enligt honom. MEN nu är det dagen efter och ännu ingen leverans utan jag får meddelande om att den är försenad. Jag kontaktar då leverantören men de säger att Webhallen inte ens har skickat paketet till dom. Ringer då upp supporten en gång till och den 3e personen som jag nu talar med säger att nää men Airmee fungerar inte att skicka direkt från butik. Har pratat med 3 olika personer varav alla sagt och lovat olika saker, helt jäkla värdelöst. Rekommenderar ingen att handla från Webhallen.

Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Over-ear Headset
Full Star 1
3.9
(28)
1 316 kr
s
stabbe
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 3 år sedan

Lever upp till de förväntningar jag hade. Sköna att ha på sig, lagom tyngd. Micen sitter bra och är inte i vägen som jag trodde den skulle vara. Ljudkvaliteten från både lurar och mic är helt klart godkänt. Bra batteritid. Rekommenderar.

Bygghemma
Bra
(500+)
s
stabbe
171 omdömen
Usel4 år sedan

Bygghemma har ALLTID kampanj fastän priset inte är kampanj. De hävdar att så fort priser skiljer sig mot tillverkarens rekommenderade pris så är det kampanj. De sätter även slutdatum på sina kampanjer som de sedan sen bara förlänger. Deras så kallade kampanjpriser ligger oerhört sällan lägre än ordinariepriser hos andra försäljare. Riktigt jädra fulspel från deras sida och jag hoppas verkligen folk får upp ögonen för detta och slutar handla där.

Livekort.se
Bra
(500+)
s
stabbe
171 omdömen
Usel4 år sedan

Shady företag, vägrar återbetalning när de själva skickat ut fel koder. Vilket uppenbarligen hänt många gånger bara i betygen nedan. Köp inget av detta företag!

Logitech G305
Full Star 1
4.5
(67)
377 kr
s
stabbe
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Billig och riktigt bra trådlös mus, fungerar ypperligt att spela med. Skulle kunna vara lite mer ergonomisk, men för detta priset finns inget att klaga på.

Samsung UE65NU8005 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
4.2
(5)
s
stabbe
171 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Min TV knäppte konstant i plasten i bakstycket. Det lät precis som när plast expanderar av värmen men det slutade aldrig att låta. Har aldrig varit med om liknande men en googling visade att jag inte var ensam med problemet. Jag lämnade tillbaka min efter en månad då jag blev skogstokig. Annars tycker jag bilden vart bra och designen snygg men kunde inte behålla den. Enligt Samsung så va det heller inte ett problem utan något jag skulle leva med, aldrig mer Samsung.

Baresso
OK
(500+)
s
stabbe
171 omdömen
OK5 år sedan

Står att produkten ska kosta 117kr inklusive frakt, klickar vidare till hemsidan så kostar produkten 139kr inklusive frakt.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
s
stabbe
171 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Köpte ny mus på rea, snabb leverans. Bra hemsida, tydlig och lättnavigerad.