Prisjakt

ML73

Medlem sen 2009-05-25
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
M
ML73
3 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

VARNING! "I lager" är synonymt med "i fantasin" för det här företaget. En standardprodukt med listad leveranstid 2-3 dagar (sedermera 4-5 dagar) har ännu inte skickats efter 2,5 MÅNAD trots att den finns i vartenda byggvaruhus. Lösa kundens behov på annat sätt? Nej, nej, det vore proffsigt. Föreslå kompensation? Nej, nej, det vore proffsigt. Erkänna sitt misstag, avbryta och göra pinan kort? Nej, nej, det vore proffsigt. Istället möter kundtjänst varje påstötning med ett nytt (påhittat?) leveransdatum. Jag kommer att häva köpet och aldrig titta åt det här företaget igen. Nappa inte på deras låga priser, de äter din tid.

Withings Body+
Full Star 1
3.4
(30)
M
ML73
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Troligen en bra våg men wifi visade sig endast köra på 2,4 GHz, inte 5 GHz som vi kör allt annat på hemma. Jag vill inte ha en "antenn" till igång på routern bara för en våg, så det blev ett återköp redan vid installationen.

swimInn
M
ML73
3 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Köpte ett par Aqua Sphere Kaiman med tonade glas till ett mycket konkurrenskraftigt pris, även inklusive frakten. (Standardfrakt, inte express.) Beställde på en söndag och följande fredag kom paketet till mitt vanliga postombud. Kändes lite osäkert att beställa från Spanien men betalningen var enkel via PayPal, paketet var spårbart och med okej emballage. Mycket nöjd!