Prisjakt

roob82

Medlem sen 2009-08-04
12
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Apoteket
Dålig
(79)
r
roob82
12 omdömen
Usel14 dagar sedan

Dåligt packade varor, flera varor trasiga. Det saknades bubbelplast eller fyllningsmaterial så allt låg löst huller om buller och hade flugit runt i ett enda kaos lösa i kartongen. Kontaktade kundtjänst lång tid för återkoppling och sedan väldigt oengagerade och nonchalanta. Nästa gång handlar jag från en annan apotekskedja istället.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
r
roob82
12 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Funkade perfekt, snabb leverans. Hämtade i butik, där jag fick möjlighet att prova varan direkt.

Coolshop
Utmärkt
(500+)
r
roob82
12 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabb leverans, allt funkade smidigt.

POWER
Utmärkt
(500+)
r
roob82
12 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Funkar perfekt, snabb leverans, bra pris.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
r
roob82
12 omdömen
Bra4 år sedan

Bra utbud och priser, trevlig sida, extremt snabb leverans. Enda som drar ner betyget ett snäpp är det höga beloppet för fraktfritt.

Elgiganten
Bra
(500+)
r
roob82
12 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Förhandsbokade ett spel, fick det levererat på releasedagen, dessutom till ett toppenpris.

Lekmer
r
roob82
12 omdömen
OKRedigerades 6 år sedan

Beställde en vara under Black Friday och det tog två veckor innan den skeppades. Jag kan förstå att det blir längre leveranstid under sådana förhållande som Black Friday. Men att gå ut med ett mail och skylla på att PostNord (vilka är totalt oskyldiga, för varan skeppades idag) tycker jag är dåligt. Bättre att vara ärlig och säga att man inte hinner med på grund av ordertrycket.

TP-Link TL-WA850RE
Full Star 1
3.5
(23)
171 kr
r
roob82
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag använder den för att koppla ihop min förstärkare som har trådat nätverkskort och gör om signalen till trådlöst. Funkar klockrent och jag kan köra Airplay genom den. Enheten fungerar också som trådlös extender för att förlänga räckvidden på det trådlösa nätverket. Det var väldigt lätt att konfigurera enheten och det finns många smarta inställningar för den som vill utnyttja dem. Tex stäng av enheten schemalagt vissa timmar av dygnet och specifika dagar då man inte är hemma, stäng av dess ljus schemalagt, anpassa automatiskt efter vintertid mm. Justera signalstyrkan på extendern. Uppdatering: Ibland så tappar den kontakt med min router (som står 5m bort) och står och blinkar innan den får kontakt igen. Då får jag starta om tex Spotify streamingen, irriterande. Så jag sänker betyget.