Prisjakt

lukaskruger

Medlem sen 2011-05-13
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
ToyMe
OK
(20)
l
lukaskruger
8 omdömen
Usel4 månader sedan

Luras med rabattkoder när man skriver upp sig till nyhetsbrevet. Nästa köp är enligt dem andra köpet inte första. Nonchalant kundservice. Oseriöst bolag.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
l
lukaskruger
8 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Beställde Chromecast från NetOnNet i torsdags med gratisfrakten. Idag 4 arbetsdagar senare får jag mail ifrån de där de säger att de upptäckt att den är slut på lager. Det är okej att er gratisfrakt tar 5 dagar men inte okej att ni behöver då 4 dagar för att inse att produkten är slut. Avbeställde och beställde samma från en konkurrent! Aldrig mera NetOnNet!

HTC Incredible S 768MB RAM
Full Star 1
3.6
(40)
l
lukaskruger
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bra mobil för lite pengar, trots sin ålder är den väldig snabb och fungera bra. Blivit uppdaterat till Android 4 nyss och man kan ba älska nya sense 3.6. Bra byggkvalitet! Har haft mobilen i snart ett år och den har fortfarande inga repor trots att den tappats i marken ett antal gånger!

Conrad.se
Bra
(500+)
l
lukaskruger
8 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Tycker alla som klagar här över leveranstiden ska vara tysta. För affären erkänner själv att detta är ett problem. Beställde varan kom en vecka senare utan några problem, nöjd!

Samsung UE32D5700
Full Star 1
4
(1)
l
lukaskruger
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Bra tv med bra bild allting funkar och den ser grymt bra ut.

WD My Book Live 2TB
Full Star 1
3.3
(20)
l
lukaskruger
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Har både mac och pc så nas-server var det enda valet. Priset av 1300 kronor är väl okej. Problemet är att jag inte får hastigheten som utlovas om jag ansluter via wifi får typ max 3 mb/s vilket troligtvis beror på min router. Men när jag anslutar direkt till datorn kan jag nå upp till 37 mb/s. Problemen jag har stött emot är att den inte funkar med min d-link dir-615 router varför vet ej men time machine känner helt enkelt inte igen hårddisken då. OBS NI SOM HAR OS X Lion köp inte nu just nu funkar den inte med time machine de säger att de ska fixa det men frågan är när?

Samsung DVD-C550
Full Star 1
3.5
(4)
l
lukaskruger
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Alltså om man inte bryr sig om att den är ganska högljudd, då har den grymt bra bild för en vanlig dvd blev själv förvånad att det gick att få så mkt bildkvalitet ur en dvd. MEN BLEV MYCKET BESVIKEN ATT DEN ITNE STÖDJER MKV FILER NÄR MAN SÄTTER IN ETT USB vilket gjorde mig väldigt besviken.