Prisjakt

m0t04u

Medlem sen 2005-01-24
50
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Bikable.se
Utmärkt
(50)
m
m0t04u
50 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb leverans bra pris. En aning dåligt paketerat kanske då paketet öppnat sig när det mosats i frakten. Men inga skador på innehållet.

Proshop
Utmärkt
(500+)
m
m0t04u
50 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bra pris, kort leveranstid, smidigt köp.

Tengo
Dålig
(36)
m
m0t04u
50 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Snabb leverans (Beställde onsdag kl 23, leverans fredag kl 12). Beställde ett padelrack till bra pris och ett rör bollar. Bollarna var tydligen slut så jag fick två rör liknande bollar. Bra service.

Philips Series 7000 BT7500
Full Star 1
3.3
(18)
m
m0t04u
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Vet inte hur ni andra gör men jag lyckas inte trimma mustaschen med denna. Apparaten tycker näsan är i vägen. Näsor brukar ju sitta ovanför mustasch. Går inte heller ta av avståndsregleringsgrejen för att snagga polisong man måste sätta det en ny plastgrej på. Inte så nöjd mer än batteriet är bättre än min förra maskin.

Electrolux UltraSilencer USGREEN
Full Star 1
4.1
(12)
m
m0t04u
50 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Fungerar ok när den är hel men värdelös kvalité och dyra reservdelar. Glappade ganska omgående i slangen vilket får den att tjuta och där med inte så tyst längre. Munstycket gick sönder för oss och jag köpte ett nytt dyrt munstycke. Men några månader efter det har dammsugaren lagt av helt.

KitchenTime
Bra
(500+)
m
m0t04u
50 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Kitchentimes snabba och smidiga leverans i klass med Apotea var väldigt överraskande. Äntligen fler som anpassar sig till 2019 års näthandel. Kommer köpa här igen.

Lekmer
m
m0t04u
50 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

Helt ok butik men var försiktig med deras kampanjer och ”reor” och påhittade ordinariepriser. I övrigt funkar det som det ska. Svar till butikens svar: Som exempel idag har ni ”flash sale”, jag går in och tittar och hittar samma produkter till samma priser som tidigare. De produkter som har ett överstruket pris och ett nytt pris i rött undrar jag var det överstrukna priset kommer från? Har ni någonsin sålt produkterna till det priset eller är det bara ett högre överstruket pris för att det röda ska se ut att vara rea? Liknande marknadsföring hos Jollyroom stäms av KO: http://www.ehandel.se/Jollyroom-stams-av-KO-for-pahittad-rea,13429.html BUTIKEN HAR SVARAT: Hej, Tack för att du lämnat ett omdöme! Det är verkligen tråkigt att läsa om din upplevelse vad gäller vår kampanjer och erbjudanden och vi skulle verkligen vilja se närmre på detta. Skicka gärna ett mail till oss märkt med "ATT; Prisjakt". Vi har dagligen kampanjer och erbjudanden som kommer och går och av den anledningen så kan även priserna ändras från dag till dig. :) Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!

Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
m
m0t04u
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Nöjd, satte den på dammsugning kl 10 måndag onsdag fredag. Skönt att komma hem till rent golv. Navigerar bra, kör inte ner för vår trappa. Instruktionsboken rekommenderar att man sätter hinder framför trappan men tror de vill gardera sig. Nackdel är att den äter upp mattorna. Hittar alltid mattludd i dammbehållaren så det är bäst att ta bort alla mattor varje gång men det är rätt jobbigt. Carpet mode ökar sugeffekten men borde även stoppa borsten för att inte dra upp mattan.

BRL Electronics
Utmärkt
(500+)
m
m0t04u
50 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Beställde hörlurar sent onsdagnatt, de kom till utlämningsställe och sms avisering lördag fm. Trodde jag skulle behöva vänta till måndag så det var bra. Frakten skulle kosta för beställning under 2500kr så jag fick lägga till en halvt onödig pryl för 100kr istället för att lägga nästan samma summa på frakt. Tycker gränsen kunde varit lägre gör gratis frakt annars inget att klaga på. Rekommenderas.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
m
m0t04u
50 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Köpte en vara på rea på deras nätbutik strax efter midnatt samma dag rean började. Fick orderbekräftelse och allt såg ut som vanlig beställning. På kvällen senare den dagen fick jag mail om annullerad order pga varan är slut. Då var det för sent för mig att att gå till butiken också. Varan slut där med. Har de accepterat min order får de köpa in varor så de räcker. Jag svarade dem jag kan vänta tills de köpt in nya men fick svar att de inte tänker göra det. Synd att det bara är lockvaror man beställer och inga riktiga varor som faktiskt existerar. Dåligt tycker jag. Handlar inte på den nätbutiken igen.