Prisjakt

Majk91

Medlem sen 2012-12-27
36
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Housegard Origo Smoke Alarm 2-pack
Full Star 1
3.1
(7)
475 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Har haft mina i ett halvår nu. Hittills har jag bara testat de (tack o lov) med knappen men när alarmet går så låter de väldigt högt och bra. Det piper det lite svagare i de andra och högst i den som utlöst larmet. På så vis vet man var och vilken av brandvarnarna som utlöst larmet. De är dessutom väldigt snygga och lätta att installera. Enkelt att para ihop med de andra också. Jag har inte fått några fellarm ännu. Kommer att köpa två till. Rekommenderar!

Samsung MS23K3513AW (Vit)
Full Star 1
3.5
(4)
1 319 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Fungerar som vilken annan mikrovågsugn som helst. Att den är så "tyst" som många andra skriver håller jag inte med om. Standardtyst vill jag säga. Den värmer långsamt i början, exempelvis om du kör igång den på 800W i 10-15 sekunder. Den verkar seg att komma upp i temperatur snabbt alltså jämfört med andra jag använt tidigare. Har själv inte problem med att man inte riktigt kan se in när man värmer. Skönt att kunna stänga av knappljuden. Den får bra+ av mig. Jag hade förväntat mig lite mer pga priset.

Bygghemma
Bra
(500+)
M
Majk91
36 omdömen
Bra4 månader sedan

Fungerar alltid smidigt att beställa från Bygghemma och de har generellt sett ganska bra priser. Det står oftast att det är fraktfritt men sen lägger de på en "expiditionsavgift", så det blir en extra kostnad oavsett i kundkorgen vilket hindrar mig från att lägga högre betyg.

Aqara Temperature and Humidity Sensor
Full Star 1
4.4
(14)
179 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

Installerade 4st av dessa Aqara sensorer idag med HomeAssistant på följande hårdvara: * Raspberry Pi3 Model B (lokal HA server) * Home Assistant SkyConnect USB dongle Fungerar ypperligt och de verkar mäta med korrekt värden än så länge. Det tog lite tid för de att stabiliseras med temperaturen specifikt men det kanske beror på att sensorerna skades runt osv när jag fäste de på väggen. Väl på väggen med medföljande dubbelhäftande tejpen så kan man snurra sensorn moturs till kl 10 och ta av de från fästet när man behöver byta batterier. Supersmidiga och snygga! Rekommenderar starkt!

Lenovo G27q-20 27" Gaming QHD IPS
Full Star 1
4.7
(3)
3 832 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Fick den levererad ikväll så har bara gjort några snabba tester. Grym skärm och fantastiska färger. Än så länge inte besviken alls. Inte hunnit testa 165Hz ännu så får återkomma med det... 27", 1440p, 165Hz, G-sync och AMD Freesync Premium för 2690 kr på Black Friday. Mycket nöjd!

Ratchet & Clank Rift Apart (PS5)
Full Star 1
4.9
(18)
639 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jag var tveksam till detta spelet då jag trodde det var för barnsligt. Storyn och humorn då alltså. Och ja, det är väldigt barnsligt, lite som en Pixar film. MEN! J***klar vilket grymt spel. Ett av de första renodlade PS5 spelen som utnyttjar PS5:ans kraft och handkontrollerna till fullo. 4K, 60fps och ray-tracingen gör spelupplevelsen såååå bra! Man sugs verkligen in i världen man spelar i. Allt är så otroligt vackert. För att inte tala om alla vrålsnygga animationer och effekter. Alla vapen och dess funktioner reflekterar i handkontrollen direkt och man känner varenda rekyl och det höjer verkligen spelupplevelsen. Kan starkt rekommendera!

The Last of Us: Part II (PS4)
Full Star 1
3.8
(127)
299 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fantastiskt spel! Absolut ett måste om man inte lirat det redan. Minus en stjärna på diverse onödig PK innehåll i storyn.

Sony PlayStation DualSense - White (PS5) (Original)
Full Star 1
3.4
(40)
649 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Klockren handkontroll. Sony har verkligen lyckats denna gången. Skön att ha i handen, stilren, bra design, bra styrdon. Det som lyfter denna över molnen är också vibrationen och de adaptiva avtryckarna. Fy bubblan va coolt det är! Bra gjort Sony, riktigt innovativt!

Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
Full Star 1
4.2
(129)
6 829 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Wow! Vilket lyft det kommer bli för den nya generationens konsoler! Playstation 5 levererar och fortsätter imponera mig. Supersnabba laddningstider, snyggt UI och gränssnitt. Lätta menyer. Grym prestanda och supersnygg grafik! 4K upplösning, 60fps, 120fps och Ray-tracing. Men det som verkligen imponerar STORT är Dual Sense handkontrollen. Det går inte att beskriva hur grym den är. Det är verkligen next-gen. Nya vibrationer, programmeringsbar-resistans i avtryckarna, ljud och mikrofon direkt i handkontrollen. Du kan alltså blåsa in i handkontrollens mic och simulera att du blåser inne i spelet. När du spänner en pilbåge inne i spelet så blir avtryckaren hårdare och hårdare ju mer du spänner, för att sen släppa helt när du skjuter iväg din pil. Riktigt häftig känsla! När du går på is, gräs, grus eller på moln så känner du detta i handkontrollen. Jag rekommenderar Playstation 5 över xbox alla dagar i veckan. Det är inte för att jag är en PS-fanboy utan för att Sony verkligen levererat en next-gen känsla med handkontrollen. Två tummar upp till Sony som verkligen lyckats denna gången! Till alla er där ute som säger att spelen ser lika snygga ut på PS4 Pro och att det inte är lönt att uppgradera. Ni har lite rätt, men samtidigt så finns det inga nya generationens spel ute ännu heller så. Nästa år kommer vi få se mycket mer av dessa och då kommer handkontrollen få visa sitt rätta jag. Jag längtar!

Razer BlackShark V2 Over-ear Headset
Full Star 1
4.3
(3)
1 007 kr
M
Majk91
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Bra ljud, bra 3D effekter, riktigt skönt att ha på sig. De är otroligt lätta att bära. Men för 1090:- som jag köpte de för så finns det andra grymma hörlurar också. Blackshark V2 har grymt bra byggkvalité och schysst feeling. De känns premium. Några har varit tveksamma på designen av de justerbara kåporna men jag tycker de fungerar väldigt bra och ser ingen oro där. Funderar ni på dessa lurar så kolla även in Blackshark V2 X, några hundralappar mindre, men nästan identiska ljudmässigt och komfort. Några få detaljer som skiljer, som avtagbar mic, grön sladd, etc. Jag valde Blackshark V2 och ångrar mig inte! Build quality/feeling: 5/5 Comfort: 5/5 Audio: 4/5 3D Audio: 4/5 Design: 5/5 Mic: *ej testat än* Har använt de idag till min PS5. Kör 3.5mm jacket direkt i kontrollen och får bra 3D effekter. Jag är supernöjd och rekommenderar starkt dessa lurar. Starkt jobbat Razer!