Prisjakt

produkt-spanaren

Medlem sen 2013-04-14
9
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
p
UtmärktRedigerades en månad sedan

Bra webbsida, snabb och trevlig support.

Corsair Gaming K70 LUX RGB Cherry MX Brown (Nordisk)
Full Star 1
4.7
(3)
p
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Det här är tangentbordet med cherrys bruna switchar, vilket ska vara ett mellanting mellan deras blåa (lämpade för skrift, tydlig feedback, låter mycket) och deras röda (lämpade för gaming, låter lite, "linjär" brytare). Fördelar: * Snyggt. * Coolt med RGB-belysningen. * Bekvämt att använda, bland annat tack vare handledsstödet man får med (som man kan montera på). * Man får med särskilda WASD-tangenter med bättre grepp som man enkelt kan ersätta standardtangenterna med, även en MOBA-uppsättning (QWERDF). Nackdelar: * Det går inte att ha dynamiska belysningsinställningar igång när datorn är låst, då fungerar endast en statisk, fast belysning. * Programmet för att konfigurera belysning och makron finns inte för Mac och Linux, bra tredjepartsalternativ finns dock. * Redan andra dagen gick en keycap sönder (M-tangenten), vet inte om detta beror på otur eller dålig kvalité.

Huawei P9 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4.4
(29)
p
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag har haft mobilen i drygt en månad nu, och måste säga att den funkar mycket bra. En del har klagat på att det inte finns någon "app drawer", men i den senaste uppdateringen av mobilen finns det alternativ för att aktivera en sådan, utan att behöva ladda ner tredjepartsappar. Gränssnittet funkar riktigt bra i övrigt också. Prestanda, skärm och ljud funkar allt bra och är inget jag behöver kommentera något särskilt på. Fingeravtrycksläsarens placering måste man vänja sig lite vid, men efter ett tag känns det riktigt smidigt. Kameran ger jag ett stort plus, inte på grund av bildkvaliteten, utan på grund av att man kan välja ett antal manuella inställningar när man fotar, som iso-tal, slutartid, vitbalans och fokus. Till exempel; om man höjer slutartiden och har mobilen helt still (exempelvis på ett stativ eller bord), och sänker iso-talet, kan man ta riktigt bra bilder även i mörker (förutsatt att inget rör på sig eller endast lite). En sak som är störande är att det medföljande skärmskyddet är för litet för mobilen, så man kan fortfarande få repor längs kanterna på skärmen. Därför bör man köpa ett separat. En annan sak, som kan tyckas obetydlig men som jag stör mig lite på, är att designen för app-mapparna är *direkt* kopierad från iOS 6+ (iPhone), vilket jag tycker känns ytterst fånigt. Men överlag är det en bra mobil och med tanke på att den är så pass prisvärd får den 9/10.

m.nu
Utmärkt
(500+)
p
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Jag behövde inte komma i kontakt med butiken ett dugg, vilket är en bra sak. Jag bara beställde varorna, fick alla bekräftelse-mejl precis som väntat, och till sist hade varan kommit till posten.

Toshiba Camileo X400
Full Star 1
1
(1)
p
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag har haft denna kamera i drygt ett år nu, och jag är inte särskilt nöjd. Anledningar: - bildkvaliteten blir EXTREMT dålig så fort det blir aningen mörkt, även i svagt ljus. - mikrofonen är dålig, så man hör knappt. Däremot när man trycker på knappar och zoomar, så hör man det tydligt i filmen vilket är mycket störigt. - zoomningen är mycket långsam när man filmar. - touchen är inget vidare En positiv sak är att bildkvaliteten blir ganska bra om man filmar utomhus i solljus. Jag rekommenderar inte att du köper den här produkten. Lägg till några hundralappar så kan du säkert få en mycket bättre kamera.

Aerocool VS-3 (Svart)
Full Star 1
5
(1)
p
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Mycket bra chassi. Det är enkelt att sätta in hårddiskar och det är snyggt. Prisvärt.

Corsair XMS3 Vengeance Red DDR3 1600MHz 2x4GB (CMZ8GX3M2A1600C9R)
Full Star 1
5
(3)
p
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Mycket bra, snyggt och prisvärt minne!