Prisjakt

Nezphere

Medlem sen 2013-07-07
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Guapo
N
Nezphere
4 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Förstagångsshoppade lite hudvård. Jättetrevligt bemötande då jag ändrade ett presentkort från butik till online. Inget problem alls och fick SMS några minuter senare när presentkortet var aktiverat. Beställde vid lunch en tisdag och fick leveransen till lunch onsdag, fantastisk leveranstid! Nu har jag som sagt bara testat butiken en gång men jag får intrycket av information och produktbeskrivningar att det är en butik värd att besöka fler gånger. Bra utbud och vettiga priser!

Kevin Murphy Night Rider 100g
Full Star 1
3.5
(4)
229 kr
N
Nezphere
4 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag vet inte om det är en måndagsbatch jag fått tag på, men jag har väldigt svårt att vara positiv mot den här produkten. Den är väldigt trögjobbad och det gör den både svår att tvätta av händerna och svår att tvätta ur håret. Konsistensen blir snabbt lite gummiaktig och torkar fort under applicering. Håret blir tungt och faller platt som effekt. Positiva detaljer skulle vara den matta looken som är nice. Nu har jag lite längre hår att styla och den kanske funkar bättre med en kortare frisyr, men produkten lär vara lika trögjobbad även vid kort hår och det är svårt att rekommendera den.

BRL Electronics
Utmärkt
(500+)
N
Nezphere
4 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Episkt bra leveranstid! La in en beställning 12.15 en torsdag och den fanns på mitt uthämtningsställe 12.45 på fredagen. Ett drygt dygn är precis vad man önskar när man beställer ny gear. Helgen spenderas därmed med att återigen njuta av välljud sen man varit utan förstärkare ett tag. Musik och film galore! Ingen tidigare erfarenhet av BRL men det här första intrycket gör att de förtjänar en 10a som betyg. Skulle definitivt handla här igen!

Panasonic Viera TX-P50ST60Y
Full Star 1
4.8
(30)
N
Nezphere
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Klassledande plasma med konsumentvänligt pris. Tror inte att det blir så nämnvärt stor skillnad att gå högre i pris för en fetare modell, men den psykologiska aspekten kontra den ekonomiska är ju som alltid högst subjektiv. Personligen anser jag att panelen är enastående och TVn i sig riktigt smäcker och upplevs definitivt inte som en 50'' i storlek, men det kan bero på jämförelser med äldre plasmamodeller. 3Dn överraskade mig och det var riktigt nice att köra Wipeout HD med 3D-stöd exempelvis. Kanske återkommer mer om det när 3D-blurayen får sin plats i mediabänken. Det som finns att nämna i negativa aspekter är inte mycket, det skulle i så fall vara GUIn för smartfunktionerna men det är ingen dealbreaker. Eftersom Panasonic förmodligen avvecklar sin plasmadivision snart så kändes det som ett strategiskt bra val att plocka upp en habilt prissatt maskin som får servera kvalitativ bild fram till nästa evolutionära steg. Har man gott om deg i madrassen kan man definitivt köpa dyrare och ändå byta upp sig om ett år eller två men den här lär fungera skitbra fram tills nästa teknik är på en konsumentvänlig prisnivå.