Prisjakt

Johan-r

Medlem sen 2013-08-11
10
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Datagrottan
OK
(211)
J
Johan-r
10 omdömen
Bra3 månader sedan

Köpte en Samsung galaxy watch 6 classic 47mm, levererades efter 3 dagar. Som många som handlar på nätet och följer och förväntar att sin orderstatus ska uppdateras direkt efter köp så får man ta det lite lugnt med dator grottan då statusen gick från "väntar på behandling" direkt till "ordern skickad"

123ink.se
Utmärkt
(500+)
J
Johan-r
10 omdömen
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Bästa priset på den varan jag var ute efter, enkelt att handla. Grym leverans, beställde på fredag, paketet fanns att hämta hos paketombud på lördag.

Sony Bravia XR-55A80J 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Google TV
Full Star 1
4.8
(6)
J
Johan-r
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Stal den från komplett på black friday för 10 990. -Design: TVn andas premium med sin tunna grå metallram, till och med plastlådan över elektroniken på baksidan känns exklusiv, medföljande fjärrkontroll är det enda som sänker intrycket en aning, löste det genom att köpa fjärrkontrollen (Sony rmf-tx621e) som följer med den dyrare Sony xr-a90j för 450 kr, form och layout är identisk med original fjärren men den har bakbelysta knappar som tänds när man rör på kontrollen samt att den har en distinkt och lyxigare känsla när man trycker på knapparna, ovansidan har en finish i borstad metall. -Bild: Bilden är häpnadsväckande med naturliga färger och svärta slår den alla konkurrenter på fingrarna. -SmartTV: Inbyggda Google TV känns modernt, snyggt och är intuitivt med ett stort app bibliotek, samtliga streaming tjänster finns. -Ljud: Överraskad över hur pass bra ljud den ger och som räcker gott utan soundbar. Har ändå ett 5.1 ljud inkopplad för den rätta upplevelsen.

Roborock Mace H6 Sladdlös
Full Star 1
2.8
(22)
3 977 kr
J
Johan-r
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Inget för mig! Den väsnas nåt så förskräckligt så man kan inte använda den som jag gjorde med våran gamla Electrolux ultrasilencer utan att behöva tänka på att man stör grannar. Sedan är den tung och man blir ganska trött i armen efter man dammsugit hela hemmet! Jag trodde det skulle vara bekvämt att slippa dammsugarpåsar men även där hade jag fel, en traditionell påse är bara att byta, i den här är det behållare och filter som måste rengöras och man får stå och gräva ut smutsen vilket inte e så fraicht! Så den här åker ut på blocket och en traditionell Miele complete C3 comfort är beställd! + fördelar inga - nackdelar allt Rekommenderar inte denna till någon!

Harman Kardon Citation ONE MKII WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3
(13)
1 990 kr
J
Johan-r
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Exklusiv, snygg, väldigt bra ljud med tanke på storlek. Funkar utmärkt i mitt google multirum system bestående av en nest hub, home mini, chrome cast audio kopplad till pioneer förstärkare, Sony str-dn1080 7.1! Fungerar utmärkt att ta kommandon till assistant! Inget att klaga på! Smidigt att lågga till och konfigurera i mitt google home! Rekommenderas varmt!

Bythjul
OK
(500+)
J
Johan-r
10 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Bra pris, överskådlig och smidig nätbutik.

Sony STR-DN1080
Full Star 1
3.7
(37)
J
Johan-r
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Prisvärd, mycket bra ljud och funktioner! Funkar bra med comhems Android tv box med hdmi och arc, smidigt att när man startar boxen så startar receivern och tv:n automatiskt. Det enda negativa är att det inte går att få 2.1 när man använder den inbyggda Spotify connect, löste med en chrome cast audio!

Electrolux UltraOne ZUOORIGWR+
Full Star 1
2.5
(4)
J
Johan-r
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Köpt för ca 3år sedan, tyst och god sugförmåga! Men den känns billig och kvaliteten matchar känslan. Förvaringslockets infästning sprack, borstarna i foten har svårt att stanna i utfällt läge utan man måste trycka på nedfällningsknappen upprepade gångar! Multimunstyckets fällbara "vingar" lossnar när man dammsuger möbler, skräp. Nu är jag färdig med volta och Electrolux pga dålig kvalitet till relativt högt pris! Får bli Miele nästa gång!

Samsung Galaxy Buds SM-R170 Wireless In-ear
Full Star 1
4
(84)
915 kr
J
Johan-r
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Utmärkt passform, sitter ordentligt fast och ändå skönt man tänker inte på att man har dom. Bra ljud vid musik lyssning. Bra batteritid. MEN som headset för samtal totalt värdelösa ingen hör knappt vad man säger, massa bakgrundsljud som tas upp och dränker rösten. Kan enbart rekommendera dessa för musik lyssning!