Prisjakt

yogidoo

Medlem sen 2014-07-21
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
ChrisElli
y
yogidoo
8 omdömen
Bra6 år sedan

Fungerade utmärkt, det enda negativa var att leveransen inte gick att spåra, men fick rätt produkt i utlovad tid, till bra pris.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
y
yogidoo
8 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Produkten fanns inte i lager, men skulle komma in. Nej, det gjorde den inte. Den kom inte in på en hel månad, till slut avbeställde jag ordern. De lovade inte att den skulle komma in, men det känns ändå surt att de har en produkt (240488: Sony 32" KDL32WD603) som de inte tycks ha för avsikt att leverera. På plussidan är kundservicen trevlig och korrekt.

DiscAtOnce
Utmärkt
(471)
y
yogidoo
8 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Jag fick rätt varor, priset var OK, de kom som utlovat och var inte trasiga. Är på det hela taget nöjd.

Casio STR-300C-1
Full Star 1
4
(1)
514 kr
y
yogidoo
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra batteritid. Enkel att använda. Belysningen funkar, lyser i turkost. Armbandet är ganska tunt, men håller god kvalitet. Den är lätt. Repas inte speciellt lätt. Drar sig, men bara lite. Nackdelar: ibland kommer man åt menyknappen av misstag. Känns lite plastig. Om du vill ha en bra, enkel, lätt och sportig klocka skulle jag rekommendera den. Om du vill ha en tung, representativ, imposant och mycket exakt klocka - välj en annan.

24.se
Bra
(500+)
y
yogidoo
8 omdömen
BraRedigerades 9 år sedan

Hyfsat snabb leverans. Inga restade produkter. Inget strul med kundtjänst, så det vet jag inget om. Fakturaavgift är 9kr.

FotoKungen
Bra
(302)
y
yogidoo
8 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Jättebra, de levererar snabbt och den kvalitet jag ville ha på fotoutskrifter. Kvalitén på dessa var utmärkt och jag har även hämtat i deras butik vilket var smidigt. Trevlig personal.

Inet
Utmärkt
(500+)
y
yogidoo
8 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Har fungerat bra de gånger jag beställt. Funktionell kundtjänst. Tycks ha eget lager.