Prisjakt

Aibo

Medlem sen 2006-03-22
47
Bidrag
5
Hjälpsamröster
NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
A
Aibo
47 omdömen
BraRedigerades 11 dagar sedan

Bra priser, bra utbud och supersnabba leveranser. Hemsidan behöver dock bättre filterfunktioner för det kan ta tid att bläddra sig igenom alla kablar i en viss kategori. Hade det funnits filter för längd och färg så hade man sparat mycket tid. Än bättre om man kunde filtrera per kontakttyp, t.ex. att kunna skapa ett filter för vita USB kablar mellan 2-5 meter med USB-C i ena änden och USB-A i andra.

123ink.se
Utmärkt
(500+)
A
Aibo
47 omdömen
UtmärktRedigerades 9 månader sedan

Snabb leverans utan några bekymmer.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
A
Aibo
47 omdömen
Utmärktett år sedan

Har inte handlat här så ofta, men de brukar ha bra priser och de få returer jag haft har hanterats smidigt och utan problem ifrån butikens sida.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
A
Aibo
47 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Siten strulade vid betalningssteget och jag fick försöka flera gånger innan köpet gick igenom.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
A
Aibo
47 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Hemsidan är lite knepig och envisas med att visa en genererad video på varje produkt. Denna video är ju bara ett montage av de stillbilder som finns på produkterna. Blir lätt komiskt när man får se den där video för femtioelfte gången. Men hyggliga priser och snabb leverans.

Kobo Libra H2O
Full Star 1
4
(15)
A
Aibo
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Positiva: Bra skärm som är lätt att läsa på. Trevlig bakgrundsbelysning som man knappt tänker på. Lätt och bekväm att hålla. Priset är helt ok också. Negativa: Ganska långsamt GUI. Att öppna en meny inifrån en bok (t.ex. om man vill ändra teckensnitt eller storleken på texten) tar ett par sekunder. En annan nackdel som jag upptäckte var att det inte finns något monospace typsnitt installerat från början. Detta är sannolikt inget problem för vanliga användare, men för mig som läser en hel del programmeringsböcker och där vill man ju se koden skriven i något sådant teckensnitt. Detta gick dock att lösa genom inofficiella patchar, men ett klart minus att man inte har ett sådant teckensnitt installerat ifrån början. Ytterligare en minuspoäng blir för att plattan har svårt med CSS tunga EPUB filer. Sådana filer tar riktigt lång tid att öppna (vi pratar minuter) och ibland hänger sig plattan och startar om.

Hammer Sport Pro Line Elliptisk Ex7
Full Star 1
4
(1)
A
Aibo
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Mycket bra crosstrainer för pengarna. Mycket bra stegkänsla. Frammonterad svänghjul ger ett jämnare steg. Det som drar ner betyget är den extremt dåliga manualen samt att det saknas en flaskhållare. Det finns även en plats för mobilen, men ställer man telefonen där så täcker den hela displayen på crosstrainern.

ToySpace
Utmärkt
(146)
A
Aibo
47 omdömen
Bra5 år sedan

Beställde lite leksaker ifrån denna butiken. Butiken är den svenska fronten för den norska Lekekassen.no. Tyvärr har webbsidan en hel del barnsjukdomar, t.ex. går det för närvarande inte att ange svenska telefonnummer och det är rätt många fraser som fortfarande är på norska. Samma sak med mejlen för orderbekräftelse och leveransbesked, där är det mycket buggar, felöversättningar osv... Prismässigt ligger de väldigt bra till och leveransen tog ungefär en vecka ifrån beställning, men till deras försvar så beställde jag en vardagkväll precis innan en långhelg. Så jag antar de tog emot min beställning på måndagen och så hade jag prylarna hos mig på torsdag. Vilket får anses helt ok. Leveransen var väl packad och alla saker kom fram i mycket bra skick.

Argon Audio iNet3+ v2
Full Star 1
3.1
(9)
A
Aibo
47 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Fördelar: Snygg, hyggligt ljud för sin storlek Nackdelar: Mjukvaran är dålig. Spotify Connect fungerar kass. Kraschar helt då och då, vilket kräver att man bryter strömmen helt för att kunna starta igen. Sedan kan det krascha igen bara några minuter senare. Internetradion tar lång tid att konfigurera och uppdaterar/återställer man firmware på enheten så raderas alla inställningar. Via fjärrkontrollen går det bara välja mellan 6 förinställda stationer. Vill man nå fler måste man använda deras mobilapp. Denna mobilapp är dessutom rätt dålig den med. Supporten fungerar dessutom rätt dåligt. Argon hänvisar en till Hifi klubben, som i princip bara hanterar användarfel ("Har du provat att starta om enheten"). Så fel i mjukvaran kan de inte hantera. Jag skulle gärna dessutom se att det gick att avaktivera vissa tjänster som man inte använder. På så sätt skulle jag slippa bläddra förbi FM-radio, AUX och DAB varje gång jag byter mellan Spotify och Internetradio, dvs de enda två tjänster som jag faktiskt använder.

Demeyere ControlInduc Granite Stekpanna 28cm
Full Star 1
1
(1)
A
Aibo
47 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte denna framförallt för att steka kött i. Första gången jag använde den så fungerade den helt ok. Sedan har det bildats någon form av hinna på ytan på den. Och nu fastnar ALLT i pannan. Jag är helt medveten om att detta inte är någon non-stick panna. Men detta är löjligt, det går inte ens att steka ägg i den. Färsbiffar biter fast i samma ögonblick man lägger i det och det blir bara söndertrasad färs när man försöker vända biffarna. Hela köttbitar är samma sak, men här kan man åtminstone dra loss det med kökstång. Jag har behandlat pannan exemplariskt. Aldrig diskat annat än med varmt vatten och milt handdiskmedel. Jag har aldrig använt några metallredskap. Jag har dessutom provat oljebehandla den enligt instruktionerna på deras hemsida. Men den fortsätter vara lika kass.