Prisjakt

mype

Medlem sen 2006-04-10
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Yamaha YHT-S401
Full Star 1
4.3
(10)
m
mype
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Denna klarar inte riktigt att sköta Hdmi växlingarna, i vissa lägen bl.a. När den startas innan tv så "låser" sig hdmi växeln och ljudet skickas direkt till tv istället för högtalarna, i detta läge kan volymen ej justeras. Det ända som hjälper är att dra ut strömkabeln eller hålla power knappen intryckt i 10 s för nollställning. Detta är ett problem som flera andra har upplevt också, om man vill använda hdmi passthrough ibland och surroundljudet ibland. Jag har en harmoni one fjärr så det är viktigt för mig att just hdmi växlingarna fungerar utan strul. Jag var ej heller särskilt imponerad av surroundljudet som jag upplevde ej existerande, är nog ett måste att dra kablar för bakhögtalare för att det skall låta bra, men då finns det bättre alternativ änn denna. Skickade tillbaka den och kommer köpa en renodlad surroundförstärkare med 5.1 högtalare istället.

TheHut
m
mype
8 omdömen
UselRedigerades 13 år sedan

Tog mer än 3 veckor för paketet att komma fram och ingen spårning av paket. Känns inte tryggt att handla av denna butik. Om du kan riskera att förlora dina pengar och kan vänta länge så kan du beställa, om du vill känna lite mer trygghet i ditt köp så undvik.

Bygghemma
Bra
(500+)
m
mype
8 omdömen
UselRedigerades 13 år sedan

bra pris men jättestora problem med leveransen. Jag har fått vänta mer än 2 mån på mitt paket. Den första leveransen skickades tillbaka pga att jag inte aviserades om att jag har ett paket att hämta ut, andra leveransen är på väg enligt ByggHemma men jag har ännu inte fått någon avisering sedan 1 vecka, helt otroligt! Förmodligen går även detta paket tillbaka, får be om återbetalning för tydligen kan dom inte leverera (eller rättare sagt avisera)

ZyXEL NWD270N
Full Star 1
3
(1)
m
mype
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

funkar bra med windows 7 och med telias router

Xerox Phaser 6125N
Full Star 1
4
(1)
1 750 kr
m
mype
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

efter att jag tröttnat på min bläckstråleskrivare som alltid var igentorkad så bestämnde jag mig att skaffa en laser skrivare. Vi skriver inte ut så mycket hemma och det kan kännas lite overkill med en laser skrivare men det är skönt med en skrivare som bara funkar direkt utan en massa rengörning och strul innan. Blev en färgskrivare då jag hittade billiga toners på ebay. Den är rätt stor i jämförelse med den gammla skrivaren men har en hyffsad design och den står i "kontoret" så det gör inte så mycket. Skönt med nätverk så vi kan printa från alla datorer i huset.

Sapphire Radeon HD3450 HDMI 512MB
Full Star 1
4
(1)
m
mype
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

helt ok kort som gav nytt liv till min gammla pc som jag använder till surf och excel etc.. Uppgraderade sammtidigt till Windows 7 och flyter på bra med detta kortet på en gammal pentium 4 2,6 ghz. Dottern spelar lite Sims 3 på den med. Kortet var inte passivt kylt samt att VGA port saknas som visas på bilden hos Pixmania uten det har en fläkt och krävere min. DVI kabel.

Dyson DC 20 AnimalPro
Full Star 1
1
(1)
m
mype
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Kan ej rekomenderas. Plasten repar väldigt lätt och är väldigt statisk som gör att den suger till sig damm på munstycke och andra plastdetaljer = mycket rengöringsjobb efteråt. Den är mycket högljud och låter mycket mer änn min 15 år gammla Philips men suger inte lika effektivt, tex små sten får man jaga runt för att fånga.. Suger sig fast i mattor men känns inte som det blir rent. Klumpigt munstycke med dålig kvalitetskänsla. Snuskigt att tömma behållaren och det dammar otroligt mycket, måste göra detta utomhus. Jag kanske låter överdrivet missnöjd men jag är verkigen besviken på kvalitet och funktion då jag förväntat mig mycket mer från Dyson i denna prisklass. Detta är enligt mig en lågpris dammsugare som hör hemma i samma klass som Julas för 499:-. 3700:- för denna är lurendrejeri! Nä, det blir inte Dyson igen för mig.