Prisjakt

magikurp

Medlem sen 2015-03-24
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
JBL Wave 300 TWS Wireless In-ear
Full Star 1
3.8
(6)
584 kr
m
magikurp
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Väldigt prisvärda, avskalade, lätt vikt, tight design - inget fluff. Laddar snabbt, bra ljud (för den som medvetet letat efter in-ear som inte sluter tätt med gummi, utan istället släpper igenom lite eventuellt bakgrundsljud). Har fått höra av dom jag talar med att mikrofonen är mycket bra. Även enkla att rengöra, torka av med papper, utan att gummiknoppar eller vingar/ringar åker av eller töjs ut. Komplett produkt helt enkelt. Det enda jag ångrar är att jag inte köpt dessa tidigare

AOC Q27P1 27" QHD IPS
Full Star 1
3.8
(5)
6 086 kr
m
magikurp
4 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Hade oturen att få en modell som fullständigt stank flamskyddsmedel (Alternativt att det var något annat som var fel med den). Hade skärmen i ~2 veckor, så fort jag startade den började det lukta som om någon eldade kretskort + en lukt av typ bensin. Fick snabbt kraftig huvudvärk av stanken och blev dåsig efter användning. Försökte vädra skärmen i ett annat rum över nätterna men ingenting hjälpte. Skickade tillslut tillbaka den.. I övrigt verkar det vara en prisvärd och bra skärm, det var därför jag köpte den. Fick bli en Samsung istället.

ChrisElli
m
magikurp
4 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Grymt bra pris, leveransen tog ca 1 vecka precis som väntat. Det är utan tvekan äkta produkter som de säljer. För mig gick det visst att spåra på postnords hemsida. Fick dock ingen sms-avisering men om man själv ser till att checka postnord så kan man gå o hämta ut varan med informationen där innan man får avisering via brev.

Google Pixel 3 4GB RAM 64GB
Full Star 1
5
(7)
2 483 kr
m
magikurp
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Bästa mobilen jag ägt i mitt liv. Google har lyckats bättra på och täppa igen alla de svagheter och brister som de tidigare Nexus och pixel telefonerna eventuellt haft. Storleken är klockren, skärmen är grym, högtalarna är grymma.. Och kameran är ren magi. Folk tappar bokstavligt talat hakan när de ser de foton som denna telefon kan ta. Nattkameran och "groupies" (som även de kan tas med kort skärpedjup/bokeh) får även de mest inbitna iPhoneanvändarna att fundera på att "byta läger". De flesta klarar nog sig bra med 64GB varianten. Två års (?) gratis uppladdning till Google photos i originalkvalité är även det klockrent. Det enda negativa jag kan komma på är batteritiden. Den är lite klenare än man hade önskat sig (en liten laddning under dagen är ibland ett måste). Men å andra sidan laddas telefonen upp väldigt snabbt med den medföljande snabbladdaren.