Prisjakt

Max-5

Medlem sen 2015-06-30
5
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
M
Max-5
5 omdömen
Dålig5 år sedan

Beställde portabel AC med hemleverans 2 veckor senare. Sedan satt jag hemma i 5 timmar helt i onödan då ni inte har en aning om/när den kommer in på lager. Så dålig koll på er logistik får man inte ha med er storlek. Sista gången jag gör misstaget att handla online hos er.

LG OLED55C8 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.6
(36)
M
Max-5
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Bara haft den i några dagar men definitivt bästa TVn jag har ägt med råge. Svärtan är (förstås) extremt bra och väldigt naturtrogen bild efter justeringar enligt rtings guide. https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8/settings Köpt på mellandagsrean och värd varje krona.

Bagaren och kocken
Utmärkt
(500+)
M
Max-5
5 omdömen
Usel5 år sedan

Långsam kundservice som på grund deras egen tröghet skickar varor som redan har avbeställts. Sedan vill de kräva returfrakt för det som de själva har orsakat.

NLY Man
M
Max-5
5 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Försökte avbeställa innan de hade skickat varan, de påstod att det var försent trots att leveransbekräftelse skickades efter kundtjänst hade svarat. Jag valde att ge plagget en chans men det passade inte, 10 dagar (idag) efter att de mottagit returen, enligt postnord, så är Qliro fakturan inte krediterad. Hur svårt ska det vara att hantera en retur? Kommer aldrig att handla där igen och kommer avråda alla från att göra det också.

Samsung UE55JU7005
Full Star 1
4.6
(25)
M
Max-5
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Mycket bra TV, fick den för 11890kr hos Webhallen under en kampanjhelg. 4K material från den inbyggda Netflix-appen ser mycket bra ut med massvis av detaljer och mycket bra skärpa. Likaså youtube i både Full-HD och UHD. Mycket bra svärta med "Precision Black (Local Dimming)" och "UHD Dimming" faktiskt i klass med min plasma som jag hade innan. Dubbla fjärrkontroller ingår, en liten och en av mer normal typ. Den lilla påminner om en Nintendo Wii kontroll och funkar mycket bra. Enkel installation och mycket rapp smart-tv. Saknar TV4 play appen i utbudet men det kanske kommer. Kort sagt är jag nöjd :)