Prisjakt

jojjoalex_99

Medlem sen 2016-07-18
11
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Philips 65PUS7906 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
2
(1)
j
jojjoalex_99
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 dagar sedan

Bra bild och ljud. Men där slutar det bra. TVn är otroligt långsam och har varit så ända sedan jag köpte den för 2.5 år sedan. Till och med att byta volym kan ta flera sekunder innan den reagerar. Det löser sig inte varken genom programuppdatering eller återställning. Hur kan de göra en sådan miss?

Dreame D9 Max
Full Star 1
4
(2)
3 075 kr
j
jojjoalex_99
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 dagar sedan

Jag är mycket nöjd. Har haft den i 1,5 år utan några problem. Städar bra. Bra app. Ser verkligen ingen anledning till att betala mer. Moppa gör man bättre själv (oavsett vilken robotdammsugare du väljer).

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338CW
Full Star 1
4.2
(11)
6 790 kr
j
jojjoalex_99
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Kyler enkelt ner ett rum till kall temperatur. Kyler också ner hela lägenheten på 70 kvadrat till en acceptabel temperatur en varm sommardag, dock tar det 1-2 timmar. Den är såklart högljudd, men inte oacceptabelt. Det går att t.ex. kolla tv i ett annat rum när den är igång. Går nog även att sova i samma rum med öronproppar. Enkel att använda. Enda klagomålet är slangen som följer med. Den läcker lite varmluft där den ansluts mot ACn och vid ventilen för fönstret. Det går dock att täta själv enkelt. Ett tips är att använda en blöt handduk och täta eventuella springor vid fönster, när den torkar håller den sig formad för att täta.

Lär & Lek
j
jojjoalex_99
11 omdömen
BraRedigerades 6 år sedan

Deras lagerstatus på hemsidan stämde inte. Produkten jag hade beställt skulle inte komma in förrän flera månader senare. De ringde dock mig vänligt och frågade om jag ville ta bort ordern. Dock bör lagerstatusen fortfarande stämma.

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
j
jojjoalex_99
11 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Riktigt dåligt. Jag förbeställde en mobiltelefon då det fanns ett erbjudande som innebar att man skulle få ett digitalt presentkort på 1500 kronor 30 dagar efter leveransen av telefonen. Jag ville vara säker på att detta presentkort gick att använda vid mer än ett tillfälle, så innan jag beställde telefonen ringde jag support för att fråga detta, och han jag pratade med kom med svaret att det går jättebra. När jag sedan får presentkortet i ett mail (två dagar för sent!) står det att hela summan måste användas vid ett tillfälle. Så jag ringer igen, och hon jag pratar med menar att det står fel i mailet och att jag fortfarande kan dela upp köpen. Hon sade att hon skulle notera detta på mitt elektroniska kvitto så att det inte skulle bli problem. Går då in på hemsidan och ska köpa ett spel, och koden jag fått fungerar inte. Jag ringer igen, och nu säger de att det är något tekniskt fel och att de ska ringa upp mig dagen efter. Två dagar senare har ingen ringt mig och presentkortet fungerar inte. Jag ringer igen, och nu säger de att detta presentkort jag fått inte fungerar på nätet (!), även om det står endast hemsidan i mailet. Han jag pratar med säger att mailet är felformulerat, och att till och med hans chef sade att de inte hade något ”digitalt presentkort”. Jag går till en butik och försöker då betala med mitt digitala presentkort, vilket inte fungerar. Hon i kassan försöker lösa detta genom att ringa någon, och då visar det sig att presentkortet inte alls går att använda i butiken, och att det bara fungerar vid ett tillfälle. Jag säger att de har sagt att det fungerar vid flera köp. Hon i kassan får tag på henne som jag tidigare hade pratat i telefon med (hon som noterade på mitt kvitto) och hennes ursäkt till att hon sade så är att ”hon inte visste…”! De har alltså ljugit för mig. Till slut fixar de ett vanligt presentkort som jag kan använda i deras butiker. Så chatten är alltså INTE att lita på, om de inte vet svaret drar de bara till med något. Riktigt besviken. Flera timmar i telefonköer och lång tid i butiken p.g.a. detta. Rekommenderar INTE Elgiganten.

Sony Xperia Z5 Compact E5823 2GB RAM 32GB
Full Star 1
3.2
(73)
1 683 kr
j
jojjoalex_99
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har haft telefonen i ett halvår och här är mina positiva samt negativa saker: + Superbra kamera + Snygg, smidig och liten + Vattentät + Snabb och säker fingeravtrycksläsare + Allting flyter på snabbt och snyggt + Väldigt bra högtalare som sitter på framsidan + Inga luckor som man behöver öppna varje gång man ska lyssna på musik eller ladda + Laddar väldigt snabbt - Batteritiden är bra i början, men blir snabbt ganska mycket sämre - Blir ganska varm vid när man t.ex. spelar spel Uppdatering: Efter 1 års användning har batteriet blivit så dåligt att det inte ens håller en dag. Dålig kvalitet på det, därför sänker jag betyget rejält.

XYZprinting da Vinci Mini W
Full Star 1
3.8
(6)
2 995 kr
j
jojjoalex_99
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Riktigt imponerad! Billig och lätt att använda. Kul att kunna skriva ut sina egna saker. Enda nackdelen är att det är svårt att få tag i filament (plast).

Edifier S330D
Full Star 1
4.8
(16)
j
jojjoalex_99
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fördelar: ALLT Nackdelar: INGA

Olympus Pen E-PM1 + 14-42/3,5-5,6
Full Star 1
5
(1)
j
jojjoalex_99
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

En bra kamera om man är ny på fotografering. Liten och kompakt. Den är lätt att använda och har alla funktioner som en nybörjare vill ha, men även lite mer avancerade fotografer. En nackdel är att blixten inte är inbyggd. Bildkvaliteten är bra, det blir snygga bilder. Om man ska filma måste man dock nog köpa ett objektiv med tystare autofokus eftersom man hör den mycket när det inte är något annat ljud runtomkring.