Prisjakt

Johan U

Medlem sen 2016-09-13
18
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Beredd
Utmärkt
(180)
J
Johan U
18 omdömen
Utmärkten månad sedan

Första gången jag använt mig av Beredd.se och har absolut inget att anmärka på. Snabb leverans och flera betalalternativ att välja mellan. Priset var helt okej.

Widforss
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
18 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Brukar ha ganska bra priser, nackdelen är att produktfokus ligger rätt mycket på jakt och mindre på friluftsliv, vilket betyder att färger på kläder och sortimentet är ganska enkelriktat. Å andra sidan är du jägare, vilket jag inte är, så kanske du har lättare att hitta det du söker. Har smidig leverans och ofta direkt hem till dörren redan dagen efter. Hinner knappt lägga beställningen ibland innan jag får mail om att varan är packad och väntar på leverans.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
18 omdömen
OK3 år sedan

Tidigare hade XXL ett bredare sortiment men det känns som om man valt att sälja ett billigare sortiment på sista tiden vilket tyvärr drar ner betyget något. Fysiska butiken fungerar bättre än hemsidan. Har en del varor som Helly Hansen och Reima som vi brukar köpa till barnen då vi vet att grejerna håller. Bra utbud på barnskor som Viking som i alla fall håller ihopa en säsong för våra barn. Service och returer av defekta varor har fungerat klockrent så här långt. Killen i butiken hittade kvittot i datorn på cykelhjälmen vi köpt men där fästet för halsremmen gick sönder efter 9 månader. Snacka om kundservice!

OutdoorExperten
Bra
(500+)
J
Johan U
18 omdömen
Bra3 år sedan

Har beställt några gånger från Outdoorexperten, har inte mycket att klaga på. Fungerat som de flest andra nätbutiker inom friluftsområdet. Brukade handla i deras fysiska butik i Västerås när jag bodde där men numera är det sällan varorna finns i butiken utan det känns som om man enbart satsar på e-handeln.

Addnature
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
18 omdömen
Bra3 år sedan

Har provat de flesta butiker som säljer friluftsprylar och Addnature har fungerat bra genom åren. Lite synd att de inte säljer Fjällrävens sortiment men har annars inte mycket att klaga på.

Outnorth
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
18 omdömen
Bra3 år sedan

Stort utbud och har de flesta varumärken vi brukar köpa. Nackdelen är att hemleverans kostar rätt mycket extra jämfört med att skicka till ombud. De gånger vi har behövt göra returer har det fungerat smidigt. Fungerar som en näthandel bör göra helt enkelt.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
18 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Brukar ofta hitta det jag behöver hos Webhallen. Konkurrensenskraftiga priser och fram för allt tycker jag att det är bra att kunna boka en vara på webben och hämta den i fysiska butiken. Du vet att prylarna finns när du väl är i butiken.

Apotea
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
18 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Bra priser rent generellt sett men fram för allt snabba leveranser. Ofta har vi fått leveransen redan dagen efter med morgontidningen. Smidigt för barnfamiljer när tiden inte alltid räcker till.

OutdoorExperten
Bra
(500+)
J
Johan U
18 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Har använt leverantören ett par gånger, funkat bra med leveranser, brukar hålla bra priser men har ett lite annorlunda sortiment jämfört med andra siter. Fick returnera ett par Haglöfs byxor i modell Long som snarat längdmässigt var Short. Måste varit felmärkt från Haglöfs så det var inte företagets fel, lite krångligt returen då man inte fick med en retursedel utan måste ta kontakt med kundtjänst men det var inga problem att returnera varan även om det kanske tog lite onödigt med tid. Kommer absolut att använda dem igen!

Eventyrsport
Bra
(39)
J
Johan U
18 omdömen
Bra5 år sedan

Har varit lite skeptisk till att prova sidan med tanke på tidigare recentioner. Beställde en UCO Candle Lantern då priset låg betydligt bättre än alla andra. Kvaliten på varan var kanske inte den bästa men det är nog mer en fråga om kvalitetskontroll hos tillverkaren än ett fel hos denna leverantör. Lite manuell justering och någon mindre kosmetisk repa på eloxeringen som ändå lär slitas över tid så är jag ändå nöjd. Lite synd bara att det inte fanns ljus att beställa på sidan. Leveransen var kvick och de levererade vad de lovade. Helt ok med andra ord men lite avdrag för att jag måste beställa ljusen från annan leverantör...