Prisjakt

snigelfett

Medlem sen 2017-04-03
13
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
s
snigelfett
13 omdömen
Bra3 månader sedan

Bra förpackat och snabb leverans av mitt brädspel. Trevligt med medlemsrabatter också men förra gången jag köpte härifrån var det dåligt förpackat (en julklapp så det syntes direkt vad det var för något, INTE snyggt. Alls) Därav att jag bara lämnar en 4a.

Eneba
Utmärkt
(312)
s
snigelfett
13 omdömen
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Köpte digital kod till PC spel (spelet Deadfire II) på Steam, Nästan under hälften av vad det kostade på Steam direkt och då var det ändå rabatt på spelet på Steam. Femte gången jag köper nåt av Eneba. Funkade perfekt igen! Fattar inte vad det är för folk som sätter bottenbetyg på Eneba :)

DALI Katch G2 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.3
(3)
4 798 kr
s
snigelfett
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Provlyssnade på Hifiklubben med några högupplösta flac låtar, på hög volym. Väldigt svajig och ojämn playback. Oväntat för en högtalare i denna prisklass. Gick runt högtalaren ett par varv för att kolla att jag inte stod på 'fel' plats en meter bort. Placerade den på både hårt och mjukt underlag. Ingen skillnad. Trillar lätt överända också. Köpte en B&O Beosound A1 2nd gen istället för ca 1500kr mindre. Ett kanonköp, stabil playback på hög volym och mycket bas.

Sony Bravia KDL-40WE665
Full Star 1
5
(1)
s
snigelfett
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Haft denna TV i sex år nu, funkar fortfarande perfekt. Inga pixelfel, ingenting negativt.

Oral-B Genius 9000 CrossAction
Full Star 1
3.2
(11)
1 955 kr
s
snigelfett
13 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Lite seg att ladda men det gör inte så mycket däremot är den oanvändbar nu efter att jag använt den i ca ett år. Batteriet laddar inte upp ordentligt och den är väldigt långsam i rörelsen = fyller inte alls funktionen att faktiskt rengöra tänderna. Förvånad och besviken att en produkt till premiumpris blir värdelös efter drygt ett år. Undviker denna tillverkaren framöver. Varför går det inte byta batteriet? Det hade löst problemet. Här finns mycket för EU att göra, tvinga tillverkarna att sluta vara miljöbovar. Nu måste jag istället slänga produkten. Detta är mycket långt ifrån tysk kvalitet.

Argon Audio Pop 2 Wireless On-ear
Full Star 1
5
(2)
s
snigelfett
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Bra bas och inbyggd mikrofon, använder dessa till teamsmöten på jobb och att lyssna på musik på datorn, funkar utmärkt. Mjuka sköna kuddar även för mig som har glasögon, sitter bra. Kopplar upp mot bluetooth imponerande snabbt och har bra batteritid. Hade önskat en app eller liknande för att kunna finjustera ljudet för olika musik genres men jag ger ändå betyg 10/10. USB-C sladd och 3,5mm anslutning + tåligt fodral medföljer. Köpte på Hifiklubben för 698:- och det är klart prisvärt. De var så bra att jag köpte ett vitt par också så jag har både hemma och på jobb.

STIHL HSA 26
Full Star 1
4
(1)
1 135 kr
s
snigelfett
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Lätt att hantera, mycket lite vibrationer som fortplantar sig upp i handleden så man kan jobba i ett sträck under den dryga halvtimme som batteriet håller. Snabb att att ladda upp. Dock blir knivarna lite slöa efter en sommars ganska flitig användning. Det verkar svårt att slipa knivarna själv men det finns att köpa till som reservdel från Stihls hemsida för ett par hundra. Ett utmärkt komplement för att finklippa grovt gräs under buskar man är rädd om, där man inte vågar köra den stora grästrimmern.

WD Black SN750 NVMe SSD M.2 1TB
Full Star 1
5
(8)
1 596 kr
s
snigelfett
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Mycket snabb NVMe, ångrar mig inte en sekund jag köpte detta utmärka minne för 1.050:- mycket god prestanda vs pris. Bara att slå till o köpa.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
s
snigelfett
13 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bäst priser i Sverige på patchkablar, köpte två platta 15 och 20 meter som kom pilsnabbt, mycket nöjd.

Urbanears Plattan II On-ear Headset
Full Star 1
3.1
(7)
s
snigelfett
13 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har du glasögon som jag så undvik dessa, de klämmer rätt ordentligt på örat efter bara en kort stunds användning. Kvalitetsmässigt, är snygga och funkar sådär med Android telefon, det susar i lurarna när man pratar i dem och rätt lågt ljud för musiklyssnande också. Så inget man tänker sig få för lurar som kostar runt femhundringen. Kan tyvärr inte rekommendera dessa.