Prisjakt

kincop

Medlem sen 2007-01-19
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
123ink.se
Utmärkt
(500+)
k
kincop
6 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Beställde min första laserskrivare (HP). La ordern torsdag (9/1) efter lunch vid 14-tiden. Idag fredag (10/1) kl.12 var paketet klar att hämta här i Göteborg. Varifrån det skickades? Stockholm! 👍😅 Ja, jag vet att Postnord KAN vara snabba men utan en mycket kvick orderhantering från 123ink så hade jag sannolikt fått vänta till efter helgen innan uthämtning av paket, vilket jag också var inställd på. Tack 123ink 💪

Microsoft Store
k
kincop
6 omdömen
Usel5 år sedan

Är trött på priserna som uppges här. Varje gång som jag hittar Microsoft som billigast på nåt spel och klickar på länken så är priset nåt helt annat, dyrare. Vet inte om detta är Microsofts fel eller Prisjakt men det händer nästan aldrig med andra företag. Trist!

Outnorth
Utmärkt
(500+)
k
kincop
6 omdömen
DåligRedigerades 8 år sedan

Nja.. Vet inte om det beror på semestertider eller nåt annat men inte mycket som gick rätt vid byte. Varan jag skulle byta till skickades ej på grund av diverse bortförklaringar där felet var mitt enligt dom. Därför återbetalades pengarna, men med fel belopp och dom tycker jag istället ska göra en ny beställning på varan jag ville byta till. Njäee..

Columbia Maxtrail Pants (Herr)
Full Star 1
5
(1)
362 kr
k
kincop
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte dessa för 300kr på rea hos XXL. BÄSTA byxan jag nånsin haft. Stretchmaterialet är perfekt följsamt och jag kommer fortsättningsvis leta efter denna sorts byxor. Har haft Colombia Titanium förut helt ok men inte i närheten av dessa. Även Haglöf och diverse andra märken men Maxtrail utklassar dessa.

Höjdmeter
Dålig
(7)
k
kincop
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bra priser. Bra kvalitetsprodukter som inte alltid finns i mainstreambutikerna. Supertrevlig personal som kan sina produkter. Otrolig service! Rekommenderas mycket varmt!

SevenSports
Dålig
(20)
k
kincop
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bra priser. Bra kvalitetsprodukter som sällan finns i mainstreambutikerna. Supertrevlig personal som kan sina produkter. Rekommenderas mycket varmt!