Prisjakt

tandersten

Medlem sen 2007-01-20
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Jula
Utmärkt
(500+)
t
tandersten
5 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Imbecillt system för online order. Köper ett bord online som finns inne i butik i Haninge. Får inget besked om att bordet finns att hämta på några dagar. Åker till butiken som först säger i kundservice att har jag inte fått något sms så har inte bordet kommit ännu. Förklarar att bordet ju finns i butik och att det ju bara är att plocka. Får då besked att jag kan leta efter bordet själv och göra återköp på onlineordern. En annan personal ger annat besked om att jag måste invänta onlineorderns leverans innan återköp kan göras om jag vill köpa bordet som finns inne idag. Fullkomligt snurrigt! Med ett vettigt plocksystem hade ni kunnat få enkel signal i butik och lägga undan bordet för leverans, det ligger ju redan i butiken och tar ingen extra plats. Det tar ju MER plats att ha en vara i butik och en som väntar på avhämtning som skickats centralt?

Soundium
t
tandersten
5 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Finns inget att klaga på på denna butik. Beställde mitt nya Focusrite Scarlett 2i2 Mk2 härifrån och såg först efteråt att det var ett företag med säte i Litauen. Men produkten levererades väldigt fort (som jfr beställde jag filmer från cdon samma dag som ännu inte kommit...) Välpaketerad produkt och snabb leverans, info på svenska också underlättar. Bra paketspårning.

Sony Xperia Z2 D6503 3GB RAM 16GB
Full Star 1
4
(93)
t
tandersten
5 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Kanske väl sent att recensera denna då den väl ersatts. Men... det jag gillade med telefonen i början var kameran mm. Nu långt senare inser jag vilken värdelös telefon det faktiskt är. Allting är rörigt och jobbigt med den. Notifieringar och uppdateringen av telefonen sker konstant. Min kamera dog också utan anledning och går ej att laga. Toppvinnare i test när den kom men i det långa loppet visade den sig vara kass. Skulle inte köpa en Sony Xperia igen om jag hade valet.

Samsung Galaxy Mini GT-S5570
Full Star 1
3.5
(32)
124 kr
t
tandersten
5 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jämfört med Sony Experia som jag hade innan är den här ljusår bättre, dock är detta en dålig telefon. Batteritiden är väl vad man numera kan kalla normal, ca 1-2 dagar standby. Jag vet inte om jag fått ett måndagsexemplar men beskriver ändå felen här. Ofta vid usb-laddning stänger telefonen ibland av sig själv, det går ej att slå på den på annat sätt än att ta ur batteriet och starta om, mkt irriterande. Det har också hänt att telefonen efter att ha varit i gång för länge, utan att ha varit omstartad helt helt sonika slår av möjligheten att ringa till den. Det har inneburit att folk har kommit till mig och sagt att de bara får till svar att personen inte går att nå för närvarande. Även om telefonen anses vara budget så tycker jag man kan förvänta sig mer.

Ullared Digital
t
tandersten
5 omdömen
UtmärktRedigerades 17 år sedan

Köpte en LG RH199H DVD-recorder av Ullared Digital. Föredömligt handhavande. Fick ett personligt mail med uppgift om leverans. Snabb leverans också. Så här ska man alltid bli bemött! Toppen!