Prisjakt

sundheden

Medlem sen 2007-05-17
12
Bidrag
25
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
s
sundheden
12 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Oavsett om man köper på nätet eller i butik så blir jag gång på gång förvånad hur illa man kan hantera serviceärenden, och hur okunnig deras personal är. Den så kallade "butiksdöden" kommer absolut att ske när de sista kvarvarande beter sig så som Elgiganten. Aldrig mer, nu är jag färdig med er.

Sonos Roam WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.4
(28)
1 928 kr
s
sundheden
12 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Kräver att man registrerar ett konto hos Sonos och använder deras app, samt delar gps-position och trådlöst nätverk för att ansluta till något alls. Går inte att bara ansluta med bluetooth. Kombinera detta med ganska mediokert ljud och batteritid. Det är dessutom en väldig process för att radera sina uppgifter och det påtvingade Sonos-kontot. Lämnas tillbaks.

Samsung U28R550 28" Gaming 4K UHD IPS
Full Star 1
4
(4)
2 761 kr
s
sundheden
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan

Har två av dessa som jag nu använt i över ett år tillsammans! Jag är jättenöjd med dessa! Det enda minuset jag kan komma på är backlight bleed vid helt svart skärm, inget jag störs mycket av, men det blir inte helt svart. Skulle absolut köpa fler om jag hade behovet!

Sony WF-1000XM4 Wireless In-ear
Full Star 1
2.9
(62)
3 263 kr
s
sundheden
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Efter en månads dagligt användande så trillar öronkuddarna sönder. Ytterkanten på hörselgångsröret är så vass, att den skär sönder kudden från insidan. Detta resulterar i att de sitter löst och måste ersättas. Elgiganten hänvisar till Sony, som kallar det ett kosmetiskt fel, som hänvisar till EES, som inte vill ha med privatpersoner att göra som hänvisar till Alina. Alina har inte ersättningskuddar i lager än, och de vill då ha 199kr STYCK för kuddarna! Med andra ord är det vanliga gamla tredjeparts envägs silkonkuddar som gäller, med sämre komfort och grovt avkall på brusreduceringsförmågan. I övrigt är det kanonljud, ganska okej ANC, men det skulle gärna funnits någon form av volymkontroll och stöd för flera enheter. Även någon form av mjukvara för PC/MAC skulle vara trevligt, då inte alla köper dem för att användas med mobilen. Så jag kan rekommendera dem, om du inte tänkt använda dem så mycket. Uppdatering: Sony har erkänt att de känner till designfelet och kvalitetsproblemen med memory-foam-kuddarna. Jag använder nu "Comply TrueGrip Pro" istället för Sony original, och de verkar hålla bättre.

Whirlpool MAX 38/IX (Rostfri)
Full Star 1
2.9
(13)
2 188 kr
s
sundheden
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Produktbilderna är grovt missvisande! Den är INTE i rostfritt! Den är i pulverlackad plåt med silvernyans, och allt på luckan är bara grå plast! Pipet är öronbedövande! Kvalitetskänslan är väldigt låg.

Eyerim
s
sundheden
12 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Andra gången jag beställer bågar, expressfrakt levereras dagen efter, även att det skickas från slovakien! Båda gånger jag undersökt har de även legat lägst i pris. Rekommenderas från mig!

MyTrendyPhone
Dålig
(500+)
s
sundheden
12 omdömen
Usel4 år sedan

Har gått 11 dagar nu, fortfarande inget svar från kundtjänst.

Bosch Quigo 2
Full Star 1
5
(2)
s
sundheden
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har hjälpt mig fantastiskt mycket, allt från att rakt placera spotights i taket, placera köksskåp, tapetsera rakt, sänka tak samt leka rymdvapen i slipdamm-molnen. Hade gripklon haft gummi ända in i "klykan" hade den fått den sista stjärnan på betyget också, då hade jag kunnat montera den på tunnare rör utan att linda runt en trasa också. Men jag ångrar verkligen inte köpet, går den sönder köper jag en till.

Philips DS1155
Full Star 1
3
(1)
s
sundheden
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

+Klockan är mörk, lagom läsbar nattetid men lyser inte upp hela sovrummet. +Snygg! -Lite dyr för vad den gör -Ljudkvalitén motsvarar inte riktigt prislappen -Klarar inte case på telefonen (använder apple original leathecase)