Prisjakt

dogson

Medlem sen 2007-08-17
20
Bidrag
4
Hjälpsamröster
MaxGaming
Utmärkt
(500+)
d
dogson
20 omdömen
UtmärktRedigerades 2 månader sedan

Har de mesta man kan önska sig i tillbehörsväg till PC och konsol. Väldigt snabb orderhantering och frakt.

POWER
Utmärkt
(500+)
d
dogson
20 omdömen
DåligRedigerades 2 månader sedan

Elektronikstormarknad och ett butikskoncept från 90-talet alá "to big to fail" med multitaskande butikspersonal, De kanske har koll på de fysiska butikerna, det vet jag inte så mycket om men de har verkligen ingen aning om vad de håller på med när det gäller näthandel. Vill du handla i en nätbutik som har ett uselt sortiment, ordersystem och otroligt långa leveranstider, som ibland säljer begagnade varor med brutna förseglingar som man tejpat igen som nya och till fullt pris är det här butiken för dig. Kundtjänst verkar vara OK, om än lång svarstid. Upplevelsen att handla i deras fysiska butik gav mig dejavú och jag transporterades till en grå och slaskigt dag runt 2009 i någon slumpmässig Onoffbutik. Om man inte är helt novis, vet vad man är ute efter för produkt och förstår sig på de flesta fulknep som även andra kedjor kör med för att dryga ut små marginaler så var upplevelsen inte den absolut värsta jag varit med om. Innan du säger ja när du blir erbjuden "Extra plus super garanti" där vi räknar in tillverkarens garanti, billig mobil om du byter operatör och låser fast dig i ett abonnemang samt kalibrering av TV-apparater. Tänk efter ett par gånger. Bra TV-apparater som kostar lite mer från de stora tillverkarna har nuförtiden alltid ett eller flera förinställda kalibreringar som de kallar cinema eller filmmaker som ofta är nära 90-95% kalibrerade till masterstudios referensmonitorer. Det är till för filmnördar som vill se film som skaparen eller åtminstone studion tänkt och har tillgång till bra källmaterial. Lägg vad kalibreringen kostar på en bättre modell istället. Det finns svensson som tycker att referensinställningar ger en mörkt, suddigt och "röd" bild, det är absolut inte något för alla.

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller (Xbox 360/PC) (Original)
Full Star 1
4.6
(36)
d
dogson
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Fin dosa som fungerar i de flesta windowsspel (och har spelet inte stöd för dosan direkt kan man använda tex JoyToKey eller XPadder för att binda tangentbordsknappar till handkontrollen). Bra integration med steam big picture så att om man trycker på X:et i mitten så startas det. Bra räckvidd har den också, sen skadar det inte att man kan ta med sig kontrollen till andra och spela tillsammans på 360.

Seagate Backup Plus Desktop USB 3.0 3TB
Full Star 1
3.9
(7)
d
dogson
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Helt okej prestanda genom usb3 och relativt tyst men bllir lätt lite varm vid mkt skriv/läs.

Seagate Momentus XT ST750LX003 32MB 750GB
Full Star 1
4.8
(4)
d
dogson
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Relativt snabb mekanisk del, inte riktigt lika snabb som WD scorpio black men helt klart godkänd. Inbyggda flashminnet gör verkligen skillnad helst när man laddar upp OS:et (nästan SSD hastighet) fungerar oavsett om du använder Windows, Linux eller OSX. Nackdel är att den blir VARM vid längre skrivningar till disken.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
d
dogson
20 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

En återkommande favorit att handla datorkomponenter från, kundtjänst har även förbättrats avsevärt på senare år var väldigt trevliga och tillmötesgående, även leveranstid och paketering av varor har blivit avsevärt bättre än sista gången jag beställde, jag blev positivt överaskad faktiskt. Fortsätt såhär komplett om ni vill ha återkommande kunder.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
d
dogson
20 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Snabb leverans och bra paketerat.

AKG K321
Full Star 1
1.8
(5)
d
dogson
20 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Väldigt obekväma, får seriöst skavsår av dessa IEMs. De sluter heller inte tätt i hörselgången och ljudet blir således inte alls bra. Har provat med alla medföljande silikonkuddar och ingen passar korrekt, eventuellt kan jag rädda dem genom att modifera ett par öronproppar från apoteket.

Canon Digital IXUS 95 IS
Full Star 1
4.4
(18)
d
dogson
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

En utav dom bästa ultrakompakta kamerorna i instegsklassen. +Bildkvaliten +Avancerad automatik (DIGIC 4), ansikts och motivigenkänningsteknik. +Optisk bildstabilisator +Optisk sökare -Sparsamt med manuella inställningar